Hírek

Brazíliába igazolt Ronaldinho: a harmincesztendős világbajnok brazil futballista a Milan csapatától került a Flamengo együtteséhez. (Rio de Janeiro)

Ghána ellen játszik barátságos mérkőzést az angol labdarúgó-válogatott: a két együttes március 29-én, Londonban lép pályára. (London)

Térdsérülése miatt egy hónapig nem léphet pályára David Albelda, a spanyol labdarúgóbajnokságban szereplő Valencia középpályása. (Madrid)

Első forduló a labdarúgó Ázsia Kupa D csoportjában: Koreai NDK–Egyesült Arab Emírségek 0-0, Irán–Irak 2-1. (Doha)

Spanyol győzelem a Dakarrali kilencedik szakaszán: a címvédő Carlos Sainz nyerte az etapot; az összetettben a katari Nasszer al-Attijah vezet. A motorosoknál az amerikai Jonah Street volt a leggyorsabb. (Copiapo)

Három jelentkező adta le pályázatát a 2018-as téli olimpiára: a francia Annecy, a dél-koreai Pjongcsang, valamint a német München városa szeretné megrendezni a játékokat. A NOB július 6-án, a délafrikai Durbanben dönt az ügyben. (Lausanne)

Kikapott a világelső a 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna második fordulójában: Dominika Cibulkova (szlovák)– Caroline Wozniacki (dán, 1. kiemelt) 6:3, 6:3. (Sydney)

Címmérkőzésen lép szorítóba Vitalij Klicsko: a profi világbajnok, harminckilenc éves ukrán ökölvívó március 19-én a kubai Odlanier Solis ellen védheti meg címét Kölnben. (Berlin)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.