Hírek

Egyéves szünet után nyert mérkőzést Juan Martin Del Potro, a US Open 2009-es bajnoka. A tavaly februárban csuklóműtéten átesett argentin a sydney-i tenisztorna nyitókörében győzte le a hatodik helyen kiemelt spanyol Feliciano Lopezt.

Elutasította a Svájci Legfelsőbb Bíróság Alejandro Valverde fellebbezését, így a spanyol országúti kerékpáros 2012 januárjáig nem versenyezhet. A 2009-es spanyol körverseny győztese a Nemzetközi Sportdöntőbíróság tavaly májusi határozata ellen nyújtott be keresetet, amely jóváhagyta az Olasz Olimpiai Bizottság doppingolás miatt kiszabott kétéves eltiltását.

Hatan adtak be pályázatot a tőrözők, illetve a kardozók szövetségi kapitányi posztjára. Az előbbi tisztségre Bernát Zoltán, Kunfalvy Péter és Solti Antal, az utóbbira Fehér Gábor, Kovács Tamás és Pézsa Tibor jelentkezett.

Harminc helyet javítva már az 58. az aucklandi tornán diadalmaskodó Arn Gréta a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a dán Caroline Wozni acki vezet.

Menesztették Guy Lacombeot, a Monaco labdarúgócsapatának edzőjét, miután a gárda szombaton büntetőkkel alulmaradt az ötödosztályú Chambéryvel szemben a Francia Kupában. A klub bejelentése szerint az 55 éves szakvezetőt Laurent Banide váltja.

A totó 1. játékhetén telitalálatos, illetve 13 találatos szelvény nem volt. A 12-esek (3 darab) 751 240 forintot érnek, a 11-esekre (45) 50 085, a 10- esekre (478) 7860 forintot fizetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.