Hírek

Jobb gólkülönbséggel az első helyen végzett a csütörtökön kezdődő világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott a lengyelországi Újévi Kupán, amelynek zárófordulójában 31:31-et játszott a házigazdák másodikként záró nemzeti együttesével. A harmadik pozíció a szlovákoké, a negyedik a cseheké lett. (Gdynia)

Szerződést bontott Diana Taurasival, az olimpiai és világbajnok amerikai kosárlabdasztárral a Fenerbahcse csapata. A Rátgéber László edzette török együttes azt követően döntött így, hogy bebizonyosodott: Taurasi decemberben doppingszerrel élt. – Újabb amerikai játékost szerződtetett a Sopron társulata, miután elengedte a Fenerbahcséhoz vb-aranyérmes klasszisát. Marissa Coleman érkezett a már Isztambulban lévő Angel McCoughtry helyére. A huszonnégy éves Coleman a WNBA legutóbbi évadában mérkőzésenkénti átlagban 6,5 pontot dobott, és 3,3 lepattanót szerzett a Washington Mystics színeiben.

Dakar-rali, hetedik szakasz: az autósoknál a katari Nasszer al-Attijah, a motorosoknál a chilei Francisco Lopez érte el a legjobb időt. Az argentin és chilei viadal összetett versenyében továbbra is a spanyol Carlos Sainz, illetve honfitársa, Marc Coma vezet. (Antofagasta)

Egy döntetlen és két vereség a magyar csapatok mérlege a férfi vízilabda Euroliga hétvégi, negyedik csoportfordulójában. Az A jelű négyesben: Primorac Kotor (montenegrói)–Szeged 9:9, Vasas–Jadran Herceg Novi (montenegrói) 8:12. Az állás: 1. Jadran Herceg Novi 9 pont, 2. Primorac Kotor 7, 3. Vasas 4, 4. Szeged 2. A D elnevezésű kvartettben: Primorje Rijeka (horvát)–Eger 7:4. Az állás: 1. Jug Dubrovnik (horvát) 12, 2. Primorje Rijeka 9, 3. Barceloneta (spanyol) 3, 4. Eger 0.

Holtverseny az alpesi sí Világ Kupa-sorozat férfi óriásműlesikló számában: a francia Cyprien Richard és a norvég Aksel Lund Svindal győzött. Műlesiklásban a horvát Ivica Kostelic végzett az élen, így átvette a vezetést az összetett VK-ban. (Adelboden)

Lara Gut svájci síelő bizonyult a legjobbnak a női alpesi Világ Kupa-széria szuper-óriásműlesikló számában; azt az amerikai Lindsey Vonnt előzte meg, aki a hét végén megnyerte a VK lesiklóversenyét. (Zauchensee)

Vereség az osztrák jégkorongligában: Capitals–Fehérvár 4:2. (Bécs)

Nyíregyházán, a teremlabdarúgó-bajnokság első selejtezőjének döntőjében: Diósgyőr–Gyirmót 1-1, büntetőkkel: 3-2.

A DVTK ezzel bejutott a debreceni döntőbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.