Isner–Mahut: „rövidített” játék

Létrejött a nagy visszavágó John Isner és Nicolas Mahut között. Mint ismeretes, az amerikai és a francia a tavalyi wimbledoni torna első fordulójában háromnapos, alig 11 óra 5 perces mérkőzést vívott egymással, akkor a mindent eldöntő ötödik szettben Isner 70:68-ra nyert.

Miután az idei Hopman Kupán ők ketten képviselik hazájukat a férfi teniszezők között, itt volt a nagyszerű alkalom arra, hogy a francia visszavágjon. Nos, nem sikerült, Isner nyert 6:3, 7:6-ra; nem csupán ellenfele, de a közönség is csalódott, hiszen az összecsapás mindöszsze 90 percig tartott. Ennél is lehangolóbb volt a női mérkőzés: a jó nevű Bethanie Mattek-Sands csapott össze a nem kevésbé ismert Kristina Mladenoviccsal; győzött az amerikai, ahogy diadalmaskodott Isner partnereként is, ezzel nyert 3:0-ra az Egyesült Államok.

Nem született meglepetés az olasz–brit mérkőzésen sem, az esélyesek ugyanis hozták a mérkőzéseiket. Andy Murray két sima szettben verte Staracét, Francesca Schiavone pedig Laura Robsont. A sorsdöntő párosban mindhárom szett 7:6-ra végződött, ebből kettőt az olaszok nyertek, így alakult ki a 2:1-es végeredmény.

Ma a belga–kazah és az ausztrál–szerb összecsapással folytatódik a Hopman Kupa.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.