Hírek

A Washington Capitals 3-1-re legyőzte a vendéglátó Pittsburgh Penguins csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga hagyományos, új évi nyitott pályás mérkőzésén. A találkozót 70 ezer néző előtt rendezték, eleinte szemerkélő, majd szakadó esőben. A gólokat Fehr (2), Knuble, illetve Malkin szerezte. (Pittsburgh)

Távozott a Hoffenheim futballklubtól Ralf Rangnick edző, mert a vezérkar a beleegyezése nélkül eladta a Bayern Münchennek Luiz Gustavót, az együttes brazil légiósát. Az új tréner Marco Pezzaiuoli lesz. (Hoffenheim)

Ötszáznegyvenkilencedik alkalommal szerepelt a Barcelona labdarúgócsapatában Xavi, aki ezzel beállította Migueli klubcsúcsát. A spanyol bajnoki találkozón a katalán együttes – Pedro két góljával – 2-1-re nyert a Levante ellen. (Barcelona)

Osztrák jégkorongliga: Medvescak Zagreb–Fehérvár 5:2; Fehérvár–Olimpija Ljubljana 1:5.

Rafael Nadal, a spanyol klasszis nyerte a meghívásos tenisztornát, miután a döntőben két szoros játszmában (7:6, 7:6) legyőzte a svájci Roger Federert. (Abu-Dzabi)

Újabb világklasszis érkezik a Győri ETO női kézilabdacsapatához: a tavaly igazolt norvég Katrine Lunde Haraldsen után a nyáron honfitársa, Heidi Löke is a zöld-fehérek játékosa lesz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.