HÍREK

Dubaiban találkozik február 9-én a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán együttesével – közölte Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtóirodájának vezetője.

A keddi közlés még úgy szólt, hogy az azeri fővárosban, Bakuban rendezik a barátságos mérkőzést.

Ötmillió forintot kap a győztes a januári teremlabdarúgó-bajnokságon, amelyen tizenkilenc csapat küzd majd a fődíjért – hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján. A tizenkilencmillió forint összdíjazású selejtezőt Nyíregyházán (január 9.), Szegeden (január 15.) és Szombathelyen (január 23.) tartják; a döntőnek (január 30.) Debrecen ad otthont. Az NB I-es klubok közül tizenegy vesz részt a vetélkedőn; a Debrecen – kiemeltként – a fináléban lép fel. A listavezető Videoton nem indul.

Visszatér a Salzburg labdarúgócsapatához Bodnár László: a válogatott hátvéd –akit november 22-e óta tesztelt régi-új klubja – szerdán írta alá a szezon végéig szóló szerződését. A múlt idényben még Debrecenben szereplő játékos 2005 és 2009 között 64 mérkőzésen szerepelt az osztrák csapatban, és két bajnoki címet szerzett. (Salzburg)

Nulla (!) ponttal fejezte be a címvédő Zalaegerszeg csapata a vendég Paks együttese elleni bajnoki mérkőzésének első negyedét, végül 95:67-es vereséget szenvedett riválisától.

Kettős győzelemmel jutott tovább a Győr női kosárlabdacsapata az Európa Kupa nyolcaddöntőjébe, miután a hazai pályán rendezett visszavágón 77:56-ra felülmúlta a belga Sint-Katelijne-Waver társulatát.

Térdsérülése miatt nem áll rajthoz Gregor Schlierenzauer olimpiai és világbajnok síugró a december–januári négysáncverseny első két, németországi állomásán, Oberstdorfban és Garmisch-Partenkirchenben. A húszéves osztrák sportoló térdszalagszakadást szenvedett. (Innsbruck)

Vallomást tett a doppingügyét tárgyaló bíróság előtt Marta Dominguez volt világbajnok atléta. A 35 éves, időközben visszavonult spanyol futót – aki 3000 méter akadályon szerzett vbaranyat – december 9-én tizenhárom másik személlyel együtt vették őrizetbe, miután felvetődött a gyanú, hogy doppingszerrel láttak el spanyol sportolókat. Dominguez nem nyilatkozott. (Madrid)

Hat idegenbeli mérkőzés után játszott újra otthonában a címvédő Los Angeles Lakers, amely súlyos vereséget szenvedett a tartalékos Milwaukee Buckstól az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (98:79). (Los Angeles)

Távozik posztjáról Farkas József, a Ferencváros vízilabda-szakosztályának elnöke; utódja az eddig igazgatóként tevékenykedő Wiesner Tamás lett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.