Hírek

Elhunyt Enzo Bearzot, az 1982-es világbajnokságon aranyérmes olasz labdarúgóválogatott szövetségi kapitánya. A szakember 1975 és 1986 között irányította az együttest. Meglepetés az angol futballbajnokság tizennyolcadik fordulójának zárómérkőzésén: Manchester City–Everton 1-2. A vendégegyüttes Cahill és Baines révén kétgólos előnyre tett szert, Mancini tréner garnitúrája Jagielka öngóljával csak szépíteni tudott. (Manchester)

Önként távozik az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból az Amkar Perm, mert a klub anyagi gondjai nem oldódtak meg; az egylet képtelen kiegyenlíteni 167 millió rubeles tartozását. (Moszkva)

Hetedik alkalommal választották az év labdarúgójának Dimitar Berbatovot, a Manchester United játékosát Bulgáriában. (Szófia)

Januárban térhet vissza a pályára Arjen Robben, a Bayern München holland labdarúgója, aki sérülése miatt a nyári világbajnokság óta nem lépett pályára. (München)

Támogatja a FIFPro, a labdarúgók érdekvédelmi szervezete, hogy a téli időszakban rendezzék meg a 2022-es katari világbajnokságot. (Abu-Dzabi)

Elhagyhatja a Benfica labdarúgócsapatát Oscar Cardozo; a paraguayi válogatott támadó iránt a spanyol Villarreal érdeklődik. (Lisszabon)

Súlyos büntetésre számíthat a Panathinaikosz futballklub, miután a Volosz együttese elleni vereséget követően a drukkerek berohantak a pályára, megkergették és megdobálták a játékosokat. (Athén)

Belga versenyző vezeti a Forma–1-es Virgin istálló autóinak egyikét a következő évadban: a 24 éves Jerome D’Ambrosio lesz a német Timo Glock csapattársa. (London)

Osztrák siker a női alpesi sízők műlesikló Világ Kupa-versenyén: Marlies Schild nyerte a viadalt a finn Tanja Poutiainen és a szlovén Tina Maze előtt. (Courchevel)

Tizenkét veretlenül megvívott találkozó után vereséget szenvedett a Miami az északamerikai profi kosárlabda-bajnokságban: a Heat a Dallas Mavericks ellen maradt alul hazai pályán 98:96-ra. Jason Terry, a győztes csapat egyik legjobbja mind a tizenkilenc pontját az utolsó negyedben szerezte. (Miami)

Kiütéses siker az észak-amerikai profi jégkorongligában: Pittsburgh Penguins–Phoenix Coyotes 6:1. (Pittsburgh)

Bécsben fut félmaratont április 17-én Haile Gebrselassie, a maratonfutás etióp világcsúcstartója. (Bécs) Azerbajdzsán ellen játssza első nemzetközi mérkőzését a következő évben a magyar labdarúgó-válogatott; Egervári Sándor csapata február 9-én lép pályára Bakuban.

Újtréner irányítja Szávay Ágnes felkészülését: Köves Gábor korábban Mandula Petra trénere volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.