Hírek

Megválasztották az év sportolóit Németországban: Maria Reich, a kétszeres olimpiai bajnok síző, Sebastian Vettel, a Forma–1 idei világbajnoka, valamint a labdarúgó-világbajnokságon bronzérmes válogatott végzett az első helyen a sportújságírók voksolásán. (Baden-Baden)

Zárómérkőzés a spanyol labdarúgó-bajnokság tizenhatodik fordulójában: Real Madrid–Sevilla 1-0. A győztes gólt Di Maria szerezte a találkozó 77. percében. (Madrid)

Rangadó a francia labdarúgó-bajnokság tizennyolcadik körében: Marseille–Lyon 1-1. (Marseille)

Brazil klub igazolná le Ronaldinhót: a Gremio magánbefektetők segítségével igyekszik előteremteni a Milan futballistájának szerződtetéséhez szükséges összeget. (Sao Paulo)

Meghosszabbította szerződését Bojan Krkic a Barcelona labdarúgócsapatával; a 20 éves támadó 2015-ig kötelezte el magát a katalán együtteshez. (Barcelona)

MenesztettékJan van Dijket, a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő, Tóth Balázst is foglalkoztató Venlo szakvezetőjét. (Rotterdam)

Magyar győzelem a rapid sakk Európa-bajnokságon: Almási Zoltán az azeri Vugar Gasimovot és az ukrán Vaszilij Ivancsukot előzte meg. (Varsó)

Sorsoltak a férfi vízilabda LEN Kupában: a Honvéd a román Oradea, az FTC az olasz Savona ellen száll vízbe a negyeddöntőben.

Bekerült a holland futballbajnokság álomcsapatába Dzsudzsák Balázs, az Eindhoven magyar válogatott futballistája a goal.com szakportál összeállításában.

A totó ötvenedik játékhetén telitalálatos és 13-as szelvény nem volt. A 12-esek (10) 234 965, a 11-esek (137) 17 150, a 10-esek (1517) 2580 forintot fizetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.