Hírek

Elfogadta az Európai Kézilabda Szövetség a Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgográd, valamint a norvég Larvik panaszát, és visszaállította az eredeti menetrendet a női Bajnokok Ligájában. A kvartett negyedik tagja, a német HC Leipzig együttese azt szerette volna elérni, hogy – mivel csarnokában március első hétvégéjén atlétikai versenyt rendeznek – módosítsák a programot, ám így a legjobb kiemelésű Győr és a másik két garnitúra rosszabbul járt volna, ugyanakkor a lipcseiek –akik a legrosszabb mutatóval érkeztek a középdöntőbe – nyertek volna a változtatással. (Bécs)

Január elsejétől ismét Supka Attila irányítja a Honvéd labdarúgócsapatát. A tréner –aki határozatlan időre írt alá a klubhoz – 2006 és 2008 között már dolgozott Kispesten, s akkor kupagyőzelemre vezette az együttest.

A Honvéd az olasz Massimo Moralesszel vágott neki az idénynek, ő november 13-án mondott le, majd megbízottként Szalai László, a Magyar Futball Akadémia igazgatója vette át az irányítást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.