Hírek

Vilmos herceg, valamint Fabio Capello szövetségi kapitány is tagja annak a küldöttségnek, amely csütörtökön Zürichben bemutatja Anglia pályázatát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezésére. (London)

Hatmillió euróval nőtt egy év alatt a Bundesliga második osztályában szereplő Hertha labdarúgócsapatának adóssága.

Visszatért korábbi tréneréhez Lleyton Hewitt egykori világranglista-vezető teniszező: edzéseit újraTony Roche irányítja. (Melbourne)

Idegenben nyeretlen a Washington az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban; a Wizards ezúttal 116:96-ra kapott ki az Atlanta Hawks együttesétől. (Atlanta)

Szoros mérkőzés az északamerikai profi jégkorongligában: Edmonton Oilers–Colorado Avalanche 3:2. (Edmonton)

Megneveztéka Toro Rosso tartalék pilótáját: a huszonegy éves Daniel Ricciardo vezeti majd a szabadedzéseken a Forma–1-es istálló autóját. (Berlin)

Dobogóra szeretne állni a jövő évi Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen Alekszandr Vinokurov. A kazah versenyző a 2007-es versenyen pozitív doppingtesztet produkált, és eltiltották. (Asztana)

Ezüstérmek a huszonhárom éven aluliak súlyemelő Európa-bajnokságán: Magát Krisztina lökésben, szakításban, valamint összetettben is második helyen végzett a nők plusz 75 kg-os kategóriájában. (Limasszol)

Új tréner a Békéscsaba női kézilabdacsapatánál: Bohus Bea az évad végig kapott megbízást.

Egyéves kihagyás után újra edzésbe áll Kozmann György olimpiai bronzérmes kenus.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.