Egy fönt, egy lent

Magabiztosan győzött a Győr női együttese a Zvezda Zvenyigorod ellen a Bajnokok Ligájában. A kisalföldi garnitúra tizenegy góllal, 33:22-re múlta felül az orosz csapatot. Konkoly Csaba játékosai esélyt sem adtak az ellenfélnek: az ötödik percben 5:0-ra, a szünetben 19:12-re vezettek. A győri csapat sikerével máris biztosította helyét az elit sorozat legjobb nyolc együttese között.

Ugyanakkor a Debrecen már biztosan búcsúzik a csoportküzdelmek után: a hajdúsági garnitúra a Hypo otthonában szenvedett 28:26-os vereséget a viadal negyedik fordulójában. Köstner Vilmos tanítványai végig tartották a lépést az osztrák csapattal, az utolsó percben egy gólra zárkóztak fel, ám a döntő pillanatokban hibáztak, így nem sikerült a pontszerzés.

Az FTC 32:26-ra győzött a szlovák Banovsky Gabor csapata ellen a női KEK-ben a tizenhat közé jutásért vívott párharc első találkozóján. Bejutott a nyolcaddöntőbe a Vác a női EHF Kupában, miután kettős győzelemmel (43:35, 38:30) búcsúztatta a spanyol Elda Prestigio együttesét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.