Hírek

Vereség a labdarúgó Európa Liga negyedik fordulójában: Eindhoven (holland)–Debrecen 3-0; gól: Afellay (22.), Reis (44.), Wuytens (88.). (Eindhoven)

Kemény Dénest a nemzetközi Hírességek Csarnokának tagjává avatják májusban. A vízilabdatréner azzal érdemelte ki az elismerést, hogy háromszor egymás után megnyerte az olimpiai tornát a magyar válogatottal. (Fort Lauderdale)

Bejutott a fináléba a könynyű súlyú egy párok között versenyző Galambos Péter az újzélandi evezős-világbajnokságon.

Bemutatkozhat a gyorsaságimotoros-világbajnokságon Sebestyén Péter: a 16 éves versenyző a szezonzáró valenciai futamon állhat rajthoz a 125 kcm-es géposztályban.

Szívproblémái miatt abbahagyja a futballt Ruben de la Red, a Real Madrid 25 éves Európa-bajnok játékosa. A sportember trénerként dolgozik a jövőben a klubnál. (Madrid)

Kinevezték a nigériai futballválogatott új szövetségi kapitányát: a 43 éves Samson Siasia korábban negyvenhatszor szerepelt a nemzeti együttesben. (Abuja)

Új tréner a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Malaga együttesénél: a Real Madridtól az előző szezon végén elküldött Manuel Pellegrini vette át a csapat irányítását. (Madrid)

Nem száll harcba a világbajnoki címért Magnus Carlsen, a sakkvilágranglista korábbi vezetője, mert szerinte sportszerűtlen a lebonyolítás. (Oslo)

Őrzi veretlenségét hazai pályán a Los Angeles az északamerikai profi jégkorongligában: a Kings ezúttal a Tampa Bay Lightningot múlta felül 1:0-ra. (Los Angeles)

Újabb sztár jelentette be, hogy szívesen játszana a 2012-es londoni olimpia kosárlabdatornáján: Kobe Bryant után LeBron James is jelezte, hogy kész pályára lépni a viadalon. (Miami)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.