Hírek

Döntött az Európai Labdarúgó Szövetség: az olasz labdarúgó-válogatott kapta a vendégszurkolók rendbontása miatt október 12-én félbeszakadt, szerbek elleni, genovai Eb-selejtező három pontját, 3-0-ás gólkülönbséggel. Az UEFA-verdikt értelmében a szerbek zárt kapuk mögött kötelesek megrendezni következő hazai tétmérkőzésüket, s további egy találkozóra vonatkozóan hasonló büntetést kaptak, két évre felfüggesztve. (Nyon)

Megnyerte a Moto2 kategória második szabadedzését a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján Talmácsi Gábor. A magyar versenyző az első tréningen ötödik lett. (Lisszabon)

Teniszgálát rendeznek ma a Papp László Sportarénában: ha csak „barátságos” mérkőzésen is, de huszonharmadszor csap össze a két régi rivális, Ivan Lendl és Mats Wilander. A ma is aktív játékosok közül fellép a világranglistán jelenleg ötödik Robin Söderling és az eggyel mögötte tanyázó Tomas Berdych, magyar részről pedig Szávay Ágnes és az idén Wimbledonban junior bajnoki címet szerző Fucsovics Márton.

Visszavonult az aktív pályafutástól az orosz Jelena Gyementyjeva (képünkön), miután a női tenisz-világbajnokság utolsó csoportmérkőzésén kikapott az olasz Schiavonétől. A „Bordó” kvartettből az ausztrál Stosur és a dán Wozniacki, míg a „Fehér” négyesből az orosz Zvonarjova és a belga Clijsters jutott a mai elődöntőbe. (Doha)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.