Hírek

Tizennyolcadik lett Talmácsi Gábor az Ausztrál Nagydíjon a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es géposztályában; a futamot a San Marinó-i Alex de Angelis nyerte. A MotoGP kategória versenyén az ausztrál Casey Stoner diadalmaskodott, a 125 kcm-eseknél a spanyol Marc Marquez végzett az élen. (Melbourne)

Győzött a címvédő Internazionale az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában: a milánói garnitúra Eto’o góljával múlta felül a Cagliari együttesét; a Milan a Chievót verte 3-1-re. A Roma a Genoa ellen nyert 2-1-re; a vendégcsapat gólját Rudolf Gergely szerezte. (Róma)

Rangadó a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában: Barcelona–Valencia 2-1. A Real Madrid a Malagát múlta felül idegenben 4-1-re. (Barcelona, Malaga)

Vált Zinedine Zidane: a Real Madrid korábbi futballistája eddig Florentino Perez klubelnök tanácsadójaként tevékenykedett, ám a jövőben Jose Mourinho tréner mellett dolgozik majd. (Madrid)

Továbbra is az élen áll az Eindhoven a holland labdarúgó-bajnokságban, miután 4-2-re legyőzte idegenben a Willem II csapatát. A vendégegyüttes első gólját Dzsudzsák Balázs szerezte.

Tizenkilenc hónap után nyert újra teniszversenyt a korábbi világelső Ana Ivanovics: a 22 éves szerb játékos a svájci Patty Schnydert győzte le a 220 ezer dollár összdíjazású torna döntőjében. (Linz)

Sorozatban negyedik alkalommal győzött a Toronto az észak-amerikai profi jégkorongligában: a Maple Leafs ezúttal a New York Rangerst múlta felül 4:3-ra. (New York)

Ötödik lett Csoknyai László a cselgáncs Világ Kupa-verseny 73 kg-os kategóriájában. (Rotterdam)

Vereség az osztrák jégkorongligában: Vienna Capitals–Fehérvár 7:3. (Bécs)

Érdekesebb eredmények a labdarúgó NB II 10. fordulójában; Keleti csoport: Mezőkövesd–Orosháza 2-0, Nyíregyháza–DVSC II 1-0, MTK II–Diósgyőr 0-0. Az élcsoport: 1. Nyíregyháza 21 pont, 2. Mezőkövesd 20, 3. MTK II 19. Nyugati csoport: Videoton II–Tatabánya 3-1, Pécs-Budaörs 0-0, Baja-Barcs 3-0; az élcsoport: 1. Videoton II 21, 2. Pécs 19 (15-7), 3. Baja 19 (17-14).

Záróverseny a ralisok idei magyar bajnokságában: Kakuszi Zsolt és Kakuszi Csaba nyerte a Mecsekben rendezett megméretést.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.