Hírek

Döntött az illetékes angol bíróság: eladható a Liverpool futballcsapata. Ennek nyomán hamarosan új tulajdonos kezébe kerülhet az együttes. (London)

Londonban vendégeskedett Joseph Blatter, a FIFA elnöke: a sportvezető David Cameron miniszterelnök meghívására érkezett a városba, ahol az illetékesek a 2018-as, valamint a 2022-es világbajnokságra kandidáló Anglia terveit vitatták meg. (London)

Menesztették Christian Grosst, a Stuttgart futballcsapatának szakvezetőjét. (Stuttgart)

Visszavonulását fontolgatja Alberto Contador: a háromszoros Tour de France-győztes kerékpáros doppinggyanúba keveredett, és lehetséges, hogy a nemzetközi szövetség döntésétől függetlenül abbahagyja a versenyzést. (Madrid)

ÚjraTomiszlav Szivicset nevezték ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét szakvezetőjének; a szerb tréner korábban két évig irányította már az együttest.

Nemzetközi jégkorongtorna Székesfehérváron: a francia, az osztrák, a japán, valamint a házigazda magyar válogatott vesz részt a november 12. és 14. között megrendezésre kerülő megméretésen.

Szávay Ágnes nem versenyez már az idén fizikai kimerültsége miatt; a sportoló rendszeresen kiújuló lábsérülését is szeretné kivizsgáltatni.

Rangadó a női kosárlabda NB I-ben: Szeged–Sopron 100:93.

Döntetlen a labdarúgó NB II hatodik fordulójában elmaradt találkozón: Bőcs–Vecsés 1-1.

Nem hosszabbítja meg Kálnoki Kis Attila főtitkári szerződését a Magyar Öttusa Szövetség. Decemberig 31-ig Geletáné Lang Liza irodavezető irányítja a napi munkát.

Új szakágvezető a Magyar Judo Szövetségnél: Illyés Miklós szakmai alelnök váltja Csernoviczki Csabát a poszton.

Nyolcvanöt esztendős korában elhunyt Gergely János, az ötvenes évek meghatározó úszótrénere; a szakember tanítványa volt – többek között – Tumpek György világrekorder sprinter. (Melbourne)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.