Edzettek a hármak

Laza edzőmérkőzéssel mutatkozott be a világ jelenlegi három legjobb férfi teniszezője a 3,24 millió dollár összdíjazású sanghaji kemény pályás tornán.

Rafael Nadalt nem zavarta meg, hogy ellenfele, Stanislas Wawrinka nyolc ászt is a térfelére suvasztott: szokásos megbízható játékával mindkét szettet 6:4-re nyerte, és gond nélkül jutott a következő fordulóba. A világranglista-második szerb Djokovics a horvát Ljubicicet intézte el 6:3, 6:3-mal.

Nem kellett az istrángot szaggatnia Roger Federernek sem, pedig ő a 206 centis szervakirály John Isner személyében kellemetlen ellenfelet kapott. A hosszú láb előny az adogatásnál, hátrány viszont, amikor rövid labdákat kell(ene) elérni. Az ászpárbajt mindössze 7:5-re nyerte az amerikai, a svájci ugyanakkor a háló mögé ejtett poénokkal rongálta az idegeit. A mindössze 62 perces meccs 6:3, 6:4-gyel zárult.

Kiesett a nyolcadik helyen kiemelt orosz Juzsnij, akit a német Mayer vert három szettben, és nincs már versenyben az amerikai Roddick (10.) sem, aki sérülés miatt feladta a spanyol Garcia-Lopez elleni találkozót.

Djokovics: két lábbal a föld felett
Djokovics: két lábbal a föld felett
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.