Hírek

Nemzetközi női tenisztorna első fordulójában: Szavcsuk (ukrán)–Arn Gréta 6:1, 6:2. (Tokió)

Könnyű ellenfeleket kaptak a férfi kézilabda EHF Kupában érdekelt magyar csapatok: a Tatabánya a Banja Lukával, a Dunaújváros a Portóval kerül szembe november 20-án vagy 21-én, majd egy héttel később. (Bécs)

Ma este rendezik a HC Leipzig–Debrecen mérkőzést a női kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjában. Az állás: 1. Leipzig 2 pont, 2. DVSC 2, 3. Itxako Navarra 0, 4. Hypo Niederösterreich 0. (Lipcse)

Peter Lim szingapúri üzletember – korábbi ajánlatát megemelve – 320 millió fontért (mintegy 100 milliárd forintért) vásárolná meg a Liverpool labdarúgóklubot, s további 40 millió fontot szánna játékosvásárlásra. „Az új ajánlatban szereplő összeget is teljes egészében készpénzben fizetnénk, és kiegyenlítenénk a több mint 200 millió fontos tartozást, amelyet a jelenlegi tulajdonosok halmoztak fel” – áll Lim közleményében. (Szingapúr)

Döntött a Nemzetközi Automobil Szövetség: október 24-én Dél-Koreai Nagydíj lesz a Forma–1 történetében először. A futamot a jeongami pályán rendezik, ahol 55 kört (csaknem 310 km-t) tesznek meg a versenyzők. (Jeongam)

Sopronból az MTK-ba igazolt Babos Tímea, a junior női tenisz-világranglista második helyezettje, akit a jövőben Temesvári Andrea készít fel a versenyekre.

Hetvenhat éves korában elhunyt Madarász István, a Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke, aki 1957-től 1962-ig, majd 1974-től 1992-ig az MKSZ főtitkára volt. A nemzetközi szövetség végrehajtó bizottságában (1964-től) huszonnyolc esztendőn át tevékenykedett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.