Hírek

Az MLSZ fellebbviteli bizottsága egy zártkapus mérkőzésre csökkentette az Újpest büntetését, így a csapat pénteken szurkolók előtt fogadhatja a Haladást. A testület megállapította a fegyelmi vétséget, ám azt is, hogy a büntetés aránytalanul súlyos.

Megbukott a doppingvizsgálaton Osayomi Oludamola, a Nemzetközösségi Játékok női 100 méteres síkfutószámának nigériai győztese: szervezetében a serkentők közé tartozó metilexanemint találtak.

Amennyiben megfosztják az aranyérmétől, a Saint Vincent és Grenadine-szigetek színeiben induló Natasha Mayers lesz a győztes. (Újdelhi)

Novak Djokovic nyerte a 2,1 millió dollár összdíjazású tenisztornát, miután az eső miatt vasárnapról hétfőre halasztott döntőben két szettben verte a nyolcadikként rangsorolt spanyol David Ferrert.

A nőknél az újdonsült világelső Caroline Wozniacki 6:3, 3:6, 6:3-ra legyőzte Vera Zvonarjovát; az orosznak ez volt az idei ötödik elvesztett fináléja. (Peking)

Tizenhárom gólbírós rendszert tekint át a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, hogy hatékonyabbá tegye a játékvezetők ténykedését. Arról, hogy lesz-e bármiféle szabályváltoztatás, jövő márciusban határoznak. Jerome Valcke, a FIFA főtitkára júliusban leszögezte: a dél-afrikai volt az utolsó világbajnokság, amelyen még a jelenlegi játékvezetői rendszer működött.

Ma születik döntés arról, hogy megrendezik-e a jövő hétvégére tervezett Forma–1-es Dél-Koreai Nagydíjat, a házigazdák ugyanis még mindig nem készültek el a pályával.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.