HÍREK

Olasz és spanyol lapértesülés szerint Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója a téli átigazolási szezonban elhagyhatja az együttest, és valószínűleg Milánóba költözik. A klasszisért a lombardiai főváros két sztárklubja, a futballista korábbi csapata, a Milan, valamint a rivális Internazionale harcol majd. (Milánó)

Csábító, 161 millió fontos profitot ígérnek az angolok a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek, amennyiben elnyerik a 2018-as világbajnokság rendezési jogát. Ezt az összeget a stadionok 94 százalékos kihasználtsága mellett számolták ki, így összesen 602 millió font folyna be a jegyeladásból, míg a rendezés „csupán” 441 millió fontba kerülne. (London)

Labdarúgó Magyar Kupa, a 16 közé jutásért: Honvéd II–ZTE 1-2.

Hazai győzelem a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésen: Ajka–Kaposvölgye 4-0.

Lovasfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában: december 3-a és 5-e között immár negyedszer rendezik meg a díjugrató és a négyesfogat-hajtó Világ Kupát; utóbbiban Lázár Zoltán és Dobrovitz József is indul. Újra lesz lovas gyermeknap, amelyre a tavalyi 14 ezernél is több látogatót várnak.

Közös megegyezéssel távozott posztjáról Giovanni Dellacasa, a Vasas labdarúgócsapatának edzője. A klub közleménye szerint az olasz szakember utódát ma mutatják be.
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Giovanni Dellacasa, a Vasas labdarúgócsapatának edzője. A klub közleménye szerint az olasz szakember utódát ma mutatják be.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.