Németből jeles

Bravúros, a csoport elsőség szempontjából fontos győzelmet aratott a Veszprém csapata a férfi Bajnokok Ligája második csoportfordulójában: a szombati, hazai pályán rendezett mérkőzésen 33:30-ra múlta felül a Hamburg együttesét.

Az ötezer néző előtt vívott találkozó szünetében 15:13-ra vezetett Mocsai Lajos alakulata, s bár a hajrában – az összesen tizenháromszor betaláló Vujin vezérletével – már öt góllal is „ment” a bakonyi garnitúra, a németek az utolsó percben kétszer is eredményesek voltak, így alakult ki a háromgólos differencia. A B jelű hatosban százszázalékos veszprémiek a hét végén a csoport másik sztárgárdáját, a Montpellier-t fogadják.

Lényegesen rosszabbul sikerült a szombat a BL másik magyar részvevőjének, a Szegednek: Skaliczky László csapata –noha a 25. percben már hatgólos előnynek örülhetett – 33:29-re kikapott a fehérorosz Dinamo Minszk otthonában. A két ellentétes félidőt produkáló Tiszaparti társulat mutatója két kört követően egy győzelem, egy vereség; a C csoport verejtékesnek ígérkező folytatásában a következő rivális a dán Aalborg lesz hazai környezetben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.