Mindenfelől

Edzőként térne vissza a labdarúgás világába Paul Gascoigne, Anglia botrányhőse. A negyvenhárom esztendős korábbi sztárfutballista a szigetországi labdarúgás nyolcadik vonalában érdekelt Garforth Town együttesének irányítását veheti át. Gascoigne eddig egyszer próbálkozott trénerként, ám akkor mindössze harminckilenc nap után távozott a hatodik ligás Kettering Town kispadjáról. Az 57-szeres válogatott Gascoigne pályafutása során számos elitklubban megfordult: a Newcastle-ben kezdte, majd szerepelt a Tottenham, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio és az Everton csapatában is. Karrierje – részben botrányai, iszákossága és falánksága miatt – az 1990-es évek végén szakadt meg.

A volt világelső Roger Federer az október 10-én kezdődő, sanghaji tenisztornán kezdi meg őszi sorozatát – olvasható a játékos honlapján. A svájci világsztár, aki jelenleg a harmadik az ATP-rangsorban, a US Open óta nem versenyzett. Szeptember 12-én emlékezetes meccsen, öt játszmában kapott ki a szerb Novak Djokovicstól az amerikai nyílt bajnokság elődöntőjében. A 16-szoros Grand Slam-győztes teniszező az idén „csupán” két tornagyőzelmet gyűjtött be egyesben: megnyerte az Australian Opent és Cincinnatiben is diadalmaskodott.

Az észak-amerikai profi jégkorongliga címvédője, a Chicago Blackhawks megvált francia kapusától, Cristobal Huettől, aki a svájci HC Fribourg-Gotteron csapatában folytatja pályafutását. Az amerikai együttes kifizeti a játékos mostani évadra szóló, 5,6 millió dolláros bérét, ám ez az összeg nem terheli a klub fizetési maximumát. Huet – aki 2008 júliusában négy idényre összesen 22,45 millióért írt alá, s az NHL történetének első francia Stanley Kupa-győztese – akkor lett tartalék, amikor Antti Niemi kiszorította őt. A finn kapus ugyanakkor a nyári siker után a San Jose Sharkshoz igazolt, míg a Chicago megszerezte – alacsonyabb fizetésért – Marty Turcót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.