Hírek

Menesztették Antonio Alvarezt, a spanyol labdarúgóbajnokságban szereplő Sevilla trénerét; a távozott szakembert Gregorio Manzano váltja a poszton. (Madrid)

Meghosszabbította szerződését Louis Van Gaal, a német Bundesligában szereplő Bayern München labdarúgócsapatának trénere; a szakvezető új kontraktusa 2012-ig szól. (Berlin)

Zárómérkőzés az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában: Juventus–Cagliari 4-2. (Torino)

Megsérült Ryan Giggs, a Manchester United futballistája; a játékos combja a Bolton Wanderers elleni bajnoki találkozón húzódott meg. (Manchester)

Döntött a Nemzetközi Úszó Szövetség: Barcelona rendezheti a sportág 2013-as világbajnokságát. (Punta del Este)

Combsérülése miatt feladta Szávay Ágnes az orosz Szvetlana Kuznyecova elleni mérkőzését a kétmillió dollár összdíjazású női tenisztorna első fordulójában; a magyar játékos 4:3-ra vezetett az első szettben, amikor a befejezés mellett döntött. Búcsúzott a tizenkettedik kiemelt Marija Sarapova, miután 7:5, 3:6, 6:3-ra kikapott a negyvenéves japán Date Krumm Kimikótól. (Tokió)

Két helyet javított, így harminchatodik Szávay Ágnes a női teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet; Arn Gréta a 109.

Tavasszal kerül a parlament elé az a törvénycsomag, amely rendezheti a futballhuliganizmus kérdését a magyar pályákon – nyilatkozta Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának első embere, az MLSZ elnökségi tagja. A politikus szerint két-három éven belül teljesen meg lehet tisztítani a pályákat a randalírozóktól.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét csapata Urbányi István szakvezetővel.

Elutasította az MLSZ versenybizottsága az FTC óvását; a zöld-fehér klub az Újpest elleni, 6-0-ra elveszített NB I-es bajnoki meccset bírói műhiba miatt óvta meg.

A totó 38. játékhetén telitalá la tos, továbbá 13-as szelvény nem volt. A 12-esek (3) 1 057 705, a 11-esek (27) 117 525, a 10-esek (236) 22 410 forintot fizetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.