Hírek

ÚJABB VERESÉG a Dániában rendezett női kézilabda Világ Kupán: Franciaország–Magyarország 29:26; Mátéfi Eszter együttese nem jutott tovább a csoportból

Bejutott a negyeddöntőbe Szávay Ágnes a 220 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztornán, miután 6:3, 7:5-re felülmúlta a brit Baltachát. A magyar játékos következő ellenfele a japán Date Krumm Kimiko lesz. (Szöul)

Egyéni csúcsot ért el Baranyai János a súlyemelő-világbajnokság férfi 85 kg-os kategóriájában; a magyar sportoló 350 kg-os teljesítményével megnyerte a C csoport küzdelmeit. A női 75 kg-osok viadalán a kazah Szvetlana Podobjedova győzött. (Antalya)

Belgiumba, az első osztályú Charleroi együtteséhez szerződött László Csaba; a tréner legutóbb a skót élvonalban szereplő Hearts csapatát irányította.

Két találkozót játszanak ma a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában: a Videoton–Haladás (17) meccset Berger, a zárt kapuk mögött rendezett Újpest–Szolnok (19) mérkőzést pedig Kovács vezeti.

Döntős Vass Dóra egyéni öszszetettben a ritmikus gimnasztikázók világbajnokságán. (Moszkva)

Nyitány a női kosárlabda-világbajnokságon: Egyesült Államok–Görögország 99:73, Ausztrália–Kanada 72:47, Oroszország–Japán 86:63. (Brno, Ostrava)

Meglepetésre búcsúzott a Chelsea, valamint a Manchester City az angol labdarúgó Liga Kupában; a londoni együttest a Newcastle United múlta felül 4-3-ra, míg Roberto Mancini garnitúráját a West Bromwich Albion verte 2-1-re a 32 közé jutásért vívott találkozón. (London)

Visszatér a pályára Juan Martin del Potro: a US Open tavalyi bajnoka hétfőn, a bangkoki tenisztornán játszik először nyolc hónapos kihagyását követően. A játékos csuklósérüléssel bajlódott. (Buenos Aires)

Esélyesek búcsúja a 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna negyeddöntőjében: Niculescu (román, 5.)–Dulgheru (román, 1.) 7:6, 2:6, 6:3; Kudrjavcova (orosz, 7.)–Amanmuradova (üzbég, 2.) 7:6, 6:3. (Taskent)

Visszavonta Ricky Hatton korábbi világbajnok versenyzői engedélyét a brit profi ökölvívást felügyelő szervezet, miután a sportoló kábítószerbotrányba keveredett. (London)

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.