Hírek

MESSI-MENTÉS Sérülése miatt mindössze egy hetet kell pihennie Lionel Messinek; a Barcelona labdarúgócsapatának támadóját az Atletico Madrid elleni, 2-1-re megnyert találkozón talpalta le brutálisan Tomas Ujfalusi, ám bokaszalag-sérülése nem bizonyult súlyosnak. A cseh védő bocsánatot kért durva szabálytalanságáért: „Nagyon-nagyon sajnálom, ami történt, a labdára mentem, nem volt bennem semmi szándékosság. Már tegnap elnézést akartam kérni, de akkor nagyon meleg volt a helyzet. Nem vagyok durva játékos, nem ilyennek ismernek. Elismertem a hibámat ésmost várom a büntetést.” –mondta a futballista.

Kinevezték a portugál labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát: a 41 éves Paulo Bento veszi át a menesztett Carlos Queiroz helyét. A tréner korábban négy évig irányította a Sporting Lisboa együttesét. (Lisszabon)

Meghatározó játékosát veszítette el a labdarúgó Bundesligában szereplő Bayer Leverkusen csapata: Stefan Kiessling, a válogatott csatára szalagszakadás miatt kényszerül hosszabb kihagyásra. (Leverkusen)

Rangadó a francia labdarúgóbajnokság hatodik fordulójában: Bordeaux–Lyon 2-0. (Bordeaux)

Vendéggyőzelem a spanyol futballbajnokság harmadik fordulójában: Malaga–Sevilla 1-2. (Malaga)

Bojkottálják a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának ultrái az együttes találkozóit, mert túlságosan drágának tartják a jegyeket. Daniel Löscher, a szurkolói kórus „előénekese” szerint „Pofátlanság, hogy egy Bundesliga-meccsen 20 eurót kérnek a legolcsóbb tikettekért.” (Berlin)

Hosszú karrierben reménykedik Jose Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának trénere; a portugál szakvezető a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson pályafutását tekinti példaértékűnek. (Madrid)

Újonc tesztpilóták a Forma–1-ben: a 25 éves belga Jerome D’Ambrosio a Virgin istállónál, míg a 19 éves mexikói Esteban Gutierrez a Saubernél állt munkába. (London)

Jövőre is Albert Costa irányítja a spanyol válogatottat a tenisz Davis Kupában. A sportági szövetség egy évvel hosszabbította meg a korábbi Roland Garros-bajnok szakvezető szerződését. (Madrid)

Döntő a 220 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztornán: Paszek (osztrák)–Mattek-Sands (amerikai) 7:6, 2:6, 7:5. (Quebec)

Pályafutása első bajnoki címét szerezte tízpróbában az Európa-bajnoki ezüst-, és világbajnoki bronzérmes Zsivoczky Attila, aki sérülései miatt három éve nem tudott teljesíteni egyetlen versenyt sem.

Továbbra is a harmincnyolcadik helyen áll Szávay Ágnes a női teniszezők világranglisátján, amelyet az amerikai Serena Williams vezet. Arn Gréta a 106., Czink Melinda a 158.

Egyéni csúcsokat teljesített Nagy Nikoletta a súlyemelővilágbajnokság 63 kg-os kategóriájában, így megnyerte a C csoport küzdelmeit. (Antalya)

A totó 37. játékhetén telitalátatos, továbbá 13-as szelvény nem volt. Az egyetlen 12-es 2 845 845 forintot fizet. A 11-esek (31) 91 800, a 10-esek (349) 13 590 forintot érnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.