HÍREK

Elődöntők a tenisz Davis Kupában: Franciaország–Argentína 5-0, Szerbia-Csehország 2-2. (Párizs, Belgrád)

Kínai aranyérmek a súlyemelő-világbajnokságon: a nők 53 kg-os súlycsoportjában Csen Hsziao-ting, az 58 kgban Tang Vej, a férfiak 56 kgos kategóriájában Vu Csingpiao nyerte a viadalt. A férfiak 62 kg-os megméretésén az észak-koreai Kim Un Guk győzött. (Antalya)

Elhunyt Savanya Norbert kilencszeres világbajnok búvárúszó; a sportoló 34 éves korában önkezével vetett véget életének.

Először állhatott dobogóra az idei évadban Talmácsi Gábor; a versenyző harmadik lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának Aragóniai Nagydíján. A magyar sportoló összetettben a hatodik helyre lépett elő. (Alcaníz)

Feljutott a női kézilabda Bajnokok Ligája tizenhat csapatos főtáblájára a Debrecen együttese; a hajdúsági garnitúra megnyerte selejtezőcsoportját, miután a tegnapi találkozón 31-20-ra győzött a dán Vejen ellen. (Chelm)

Bronzérmek a női ökölvívó-világbajnokságon: Némedi-Varga Csilla az 54 kgos, Kovács Mária a 75 kg-os, míg Nagy Tímea a 81 kg-os kategóriában lett harmadik. (Bridgetown)

Győzelemmel mutatkozott be Fucsovics Márton a 450 ezer euró összdíjazású tenisztornán: 3:6, 6:2, 6:3-ra múlta felül a francia Nicolas Renavandt a selejtező első körében. A második fordulóban búcsúzott a magyar játékos, aki a francia Roger-Vasselintől kapott ki 6:2, 6:3-ra. (Metz)

Labdarúgó NB II Keleti csoport: Nyíregyháza–Békéscsaba 2-1, Hajdúböszörmény–Újpest II 1-3, Kazincbarcika–Mezőkövesd 0-3, Vác–Orosháza 2-2, Diósgyőr–DVSC II 6-1, MTK II–Cegléd 1-0, Makó–REAC 3-2; a Bőcs–Vecsés találkozót elhalasztották. Az élmezőny:

1. Nyíregyháza 14 pont, 2. Újpest II 12, 3. MTK II 11. Nyugati csoport: Baja–Budaörs 3-1, Videoton II–Barcs 0-1, Kozármisleny–Szigetszentmiklós 2-1, Tatabánya–Veszprém 4-0, FTC II-Győri II 0-1, BKV Előre–Pécs 0-1; az Ajka–Kaposvölgye és a Gyirmót–Honvéd II mérkőzést elhalasztották.

Az élcsoport: 1. Pécs 12, 2. Tatabánya 11, 3. Győr II 10.

Szombaton rendezték a 23.

Salgótarjáni Ugrógálát: Szergej Mudrov 2,27 méteres eredménnyel nyerte a férfiak, az ukrán Okszana Okuneva 1,86 méteres sikeres kísérletével a nők magasugró-viadalát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.