Hírek

Bejutott a Tóth Krisztina, Póta Georgina duó az asztalitenisz Európa-bajnokság párosverseny nyolcaddöntőjébe. (Ostrava)

Továbbra is az olasz Vincenzo Nibali vezeti Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny mezőnyét; a tegnapi, 18. szakasz után Mark Cavendish brit sprinter immár harmadik részsikerének örülhetett a viadalon. (Salamanca)

Rafael Nadal zárja az évet a tenisz-világranglista élén –jelentette be a férfiversenyek szervezője, az ATP. Nadal az idén győzött a Roland Garroson, Wimbledonban és a US Openen. (London)

José Mourinhót kéri fel szakvezetőnek a portugál válogatott két októberi Eb-selejtezőjére az országos futballszövetség. A Real Madrid edzője a dán és az izlandi nemzeti csapat elleni kvalifikációs mérkőzésen ülne az eddigi két találkozóján egy pontot szerző együttes kispadján, amely Carlos Queiroz menesztése nyomán üresedett meg. (Lisszabon)

Elődöntős Nagy Tímea (81 kg), Kovács Mária (75) és Némedi-Varga Csilla (54) a Barbadoson zajló női ökölvívó-világbajnokságon. (Bridgetown) Erdei Zsolt jövőre biztosan visszavonul, addig még kéthárom mérkőzést vív. A profi ökölvívás korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnoka az RTL Klubnak nyilatkozva kijelentette: az Egyesült Államokban szeretne kötelek közé lépni, ennek okán a jövő héten ismét New Yorkba utazik. A harminchat éves klasszis eddigi harmincegy hivatásos mérkőzését egyaránt megnyerte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.