Hírek

Pilótacsere a Sauber Forma–1-es csapatánál: a német Nick Heidfeld versenyez az idény hátralévő részében a spanyol Pedro de la Rosa helyett az istálló egyik autójával. (London)

Lemondott posztjáról Milovan Rajevac, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon negyeddöntős ghánai válogatott szerb szövetségi kapitánya. (Accra)

Menesztik posztjáról Radomir Anticsot, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. (Belgrád)

Végleg lezártnak tekinti a Real Madridhoz igazolásának ügyét Franck Ribery, a Bayern München labdarúgócsapatának francia válogatott játékosa. A középpályás a legjobban kereső futballista Németországban: prémiumok nélkül havi bruttó 833 ezer eurós javadalmazásban részesül. (München)

Döntetlen a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójának zárómérkőzésén: Almeria–Real Sociedad 2-2. (Madrid)

Hazai siker az angol labdarúgó-bajnokság negyedik körének zárómérkőzésén: Stoke City–Aston Villa 2-1. (London) Két nappal az együttes Európa Liga-mérkőzése előtt menesztették az Odense labdarúgócsapatának szakmai stábját. (Koppenhága)

Elismerte egy korábbi NDK-funkcionárius, hogy a keletnémet versenysportban bevett teljesítményfokozási módszer volt a doppingolás. Thomas Köhler holnap megjelenő könyvében azt állítja: a tiltott szerek adagolása „orvosilag ellenőrzött módon történt”. (Berlin)

Tizennyolcadik lett a magyar férfiválogatott az asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután a helysztón kikapott Szlovéniától. A női garnitúra az 5. helyen végzett; a csapat utolsó meccsén 3:2-re múlta felül Spanyolországot. (Ostrava)

Bejutott a legjobb nyolc közé Kovács Mária a női ökölvívóvilágbajnokság 75 kg-os súlycsoportjának versenyében, miután 18:2-es pontozással felülmúlta a francia Erika Guerrier-t. (Bridgetown)

Izomsérülése miatt két hétig nem léphet pályára Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund futballcsapatának magyar válogatott játékosa. (Dortmund)

Macedón játékvezetők dirigálják a holnapi Debrecen–Metaliszt Harkov labdarúgó Európa Liga-találkozót: a meccset Alekszandar Sztavrev vezeti, munkáját Ljubomir Krsztevszki és Marjan Kirovszki segíti.

Eredmények a labdarúgó NB II-ben: Baja–Ajka 1-0, REAC–Nyíregyháza 0-0.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.