Hírek

Bronzérmet szerzett Hatos Gábor a birkózó-világbajnokság szabadfogású versenyének 74 kilós súlycsoportjában. (Moszkva)

Vincenzo Nibaliolasz kerékpáros vezet Vuelta a Espana országúti körversenyen; a tizennegyedik szakaszt a spanyol Joaquim Rodriguez, a tizenötödiket a spanyol Carlos Barredo nyerte. (Lagos de Covadonga)

Elődöntő a férfi kosárlabdavilágbajnokságon: Törökország–Szerbia 83:82, Egyesült Államok–Litvánia 89:74. A döntő lapzártánk után ért véget. (Isztambul)

Bejutott a negyeddöntőbe a magyar női és férfiválogatott az asztalitenisz-csapatok Európa-bajnokságán. Az első osztályban szereplő nők előbb legyőzték a svédeket és a cseheket (3:1), majd kikaptak a fehéroroszoktól (3:2). A második vonalban érdekelt férfiak a svájciakat (3:0), az ukránokat (3:1), valamint a hollandokat (3:0) is felülmúlták. (Ostrava)

Francia siker a Japán-ralin, a világbajnoki sorozat tizedik versenyén: Sebastien Ogier győzött. Az összetett élén honfitársa, a címvédő Sebastien Loeb áll. (Szapporó)

Meglepetés a spanyol labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában: Barcelona–Hercules 0-2. További eredmény: Real Madrid–Osasuna 1-0. (Madrid).

Érdekesebb eredmények az olasz futballbajnokság 2. körében: Cagliari–AS Roma 5-1, Cesena–Milan 2-0, Internazionale–Udinese 2-1. (Róma)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.