Huszti nem válogatott

Huszti Szabolcs, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa arra kérte a Moldova elleni Ebselejtező után Egervári Sándor szövetségi kapitányt, hogy egyelőre ne hívja be a nemzeti együttes keretébe.

A szentpétervári Zenitben légióskodó futballista azzal indokolta óhaját, hogy klubcsapatára szeretne koncentrálni. Ugyanakkor Pajor-Gyulai László, az MLSZ sajtófőnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a szakvezető és a labdarúgó végül úgy állapodott meg, hogy a felek „alszanak egyet” az ügyre, és később folytatják a beszélgetést.

Tény: az ötvenegyszeres válogatott középpályás nem kapott lehetőséget a kedd esti találkozón, továbbá nem ez az első alkalom, hogy bizonyos okok miatt távol marad a nemzeti csapattól. 2007. májusában elhagyta a válogatott ta- tai edzőtáborát a görögök elleni Eb-selejtező előtt, mert nem érezte biztosnak helyét a kezdőcsapatban. Az MLSZ elnöksége rendkívüli ülésén akkor úgy döntött: a futballista fél évig, 2007. december 31-ig nem léphet pályára a Várhidi Péter által irányított együttesben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.