Hírek

Vereség az U21-es labdarúgóválogatottak székesfehérvári Európa-bajnoki selejtezőjén: Magyarország–Wales 0-1. Róth Antal együttese ezzel elvesztette esélyét, hogy a biztos továbbjutást érő első helyen végezzen csoportjában.

Barátságos labdarúgó-mérkőzéseken: Lengyelország–Ukrajna 1-1, Japán–Paraguay 1-0, Venezuela–Kolumbia 0-2. (Varsó, Tokió, Caracas)

Nyolcaddöntő a törökországi férfi kosárlabda-világbajnokságon: Spanyolország–Görögország 80:72, Szerbia–Horvátország 73:72. A két győztes egymással játszik a szerdai negyeddöntőben. (Isztambul)

Spanyol siker Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny kilencedik szakaszán: David Lopez nyerte az etapot. Az összetettben továbbra is honfitársa, Igor Anton áll az élen. (Alcoi)

Hazai siker született Székesfehérváron, az ifjabb Ocskay Gábor jégkorong-emléktornán, miután a Fehérvár együttese előbb a szlovén Olimpija Ljubljana csapatát múlta felül 6:1-re, majd az osztrák Graz 99ers alakulatát 3:0-ra.

Elhunyt a Svájcban edzőtáborozó orosz hódeszka-válogatott egyik fiatal tagja: a rendőrség közleménye szerint a 14 éves – fej- és gerincvédőt is viselő – versenyző az egyik ugrás során elvesztette az egyensúlyát, súlyos fejsérüléseket szenvedett, és a kórházba szállítás után meghalt. (Genf)

Győztesek a tornászok országos bajnokságának egyéni összetett versenyében: Böczögő Dorina és Hidvégi Vid végzett az első helyen.

Mérkőzések a női kézilabdabajnokságban: Vác–Újbuda 43:20, Alcoa–Békéscsaba 38:31.

Eredmények a férfi kézilabda NB I-ben: Mezőkövesd–PLER 28:22, Csurgó–FTC 28:31, Orosháza–Balatonfüred 28:32.

Döntő a balatonfüredi nemzetközi férfi kézilabdatornán: Veszprém–CO Zagreb (horvát) 39:28. A harmadik helyért: Szeged–Csehovszki Medvegyi (orosz) 37:26.

Labdarúgó NB II, negyedik forduló; Keleti csoport:

Kazincbarcika–Újpest II 1-3, Vác–Mezőkövesd 0-0, Vecsés–Diós győr 0-1, Nyíregyháza–Orosháza 5-1, Debrecen II–REAC 0-1, Tatabánya–Győr II 3-3, BKV Előre–Baja 1-1, Gyirmót–Kaposvölgye 3-0. Nyugati csoport: Ajka–Budaörs 1-1, Videoton II–Pécs 2-1, Kozármisleny–Barcs 2-0, Veszprém–Szigetszentmiklós 2-1, Bőcs–Békéscsaba 1-1, MTK II–Hajdúböszörmény 1-1, Makó–Cegléd 0-1.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.