HÍREK

Mind a négy magyar induló – Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn és Pataki Viktória – bejutott a kínai öttusa-világbajnokság hagyományos női versenyének döntőjébe. (Csengtu)

Norvég siker a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny hatodik, 151 kilométeres szakaszán: sprintbefutó után Thor Hushovd végzett az élen, megelőzve az olasz Da niele Bennatit és a szlovén Grega Bolét. Az összetettben továbbra is a belga Philippe Gilbert vezet. (Murcia)

Második mérkőzésén kikapott a magyar női válogatott a vízilabda Európa-bajnokság B csoportjában: 13:10-re alulmaradt a spanyolok ellen. (Zágráb)

Térdműtétje után három hónappal ismét pályára lépett Rio Ferdinand, a Manchester United labdarúgócsapatának válogatott hátvédje: együttese tesztmeccsén futballozott negyvenöt percet. A 31 éves játékos a nyári, dél-afrikai vb előtt, a válogatott edzőtáborában sérült meg. (Manchester)

Meghalt egy Corinthiansszurkoló abban az ünneplésben, amelyet a brazil futballklub alapításának századik évfordulójára rendeztek. A huszonegy éves nőt a csapatbusz gázolta el, amikor az a játékosokkal a centenáriumi partira indult. A drukker alighanem azért esett a jármű hátsó kereke alá, mert az együttest üdvözlő tömeg a buszhoz nyomta. A Corinthianst százezren köszöntötték. (Sao Paulo)

Magabiztos sikert aratott a címvédő a női kézilabda-bajnokság nyitányán: Szekszárd–Győr 21:42.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.