Hírek

Bejutott a kínai öttusa-világbajnokság hagyományos férfiversenyének döntőjébe Marosi Ádám, Kasza Róbert és Né meth Róbert, így a magyar válogatott teljes csapattal képviseltetheti magát a fináléban. A csak egyéni indulóként fellépett Tibolya Péter –sporttársaival ellentétben – kiesett a selejtezőben. (Csengtu)

Pars Krisztián harmadik lett a Hammer Throw Challenge elnevezésű sorozat utolsó állomásán, s ezzel negyedikként zárta a vetélkedést. Az Európa-bajnoki bronzérmes kalapácsvető 76,96 métert ért el a horvátországi viadalon, amelyen az összetettben győztes japán Murofusi Kodzsi győzött 79,71-gyel. (Zágráb)

Ma egy mérkőzést rendeznek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők nyitófordulójában: Izrael csapata Málta együttesét fogadja. Az augusztusi Észtország–Feröer szigetek (2-1) találkozóval kezdődött sorozat további első körbeli párharcait – így a magyar válogatott svédországi fellépését – holnap játsszák.(Tel-Aviv)

Amerikai siker a Vuelta a Espana kerékpáros körverseny ötödik, 198,8 kilométeres szakaszán: a sprintbefutót Tyler Farrar nyerte, megelőzve a spanyol Koldo Fernandezt és a brit Mark Cavendisht. Az öszszetettben továbbra is a belga Philippe Gilbert vezet. (Lorca)

Nyitány a férfi kézilabda-bajnokságban: Szeged–Kecskemét 31:24.

Várhatóan januártól lép hatályba az a módosított magyar kormányrendelet, amely harmonizál a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kódexével – jelentette be Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára. A WADA és a kormány képviselői között zajlott budapesti tárgyaláson a látogatók megdicsérték a Magyar Antidopping Csoport tevékenységét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.