HÍREK

Barátságos mérkőzésen találkozik ma este a Barcelona és a Milan labdarúgócsapata. Az alkalmat felhasználva Sandro Rosell, a katalán klub elnöke és Adriano Galliani, a Milan alelnöke Zlatan Ibrahimovic esetleges átigazolásáról tárgyal. A milánóiak kölcsönvennék a svéd válogatott csatárt, és Marco Borriellót az adott időszakra Barcelonába küldenék. A „Barca” viszont el akarja adni világhírű légiósát, méghozzá negyvenmillió euróért. – Húszmillió eurót ajánlott a Barcelona Javier Mascheranóért, a Liverpool argentin középpályásáért, de az angol klub minimum 26 milliót kér érte. (Barcelona)

Kész kifizetni a Manchester United azt a 60 ezer fontos bírságot, amelyet abban az esetben szabnak ki a klubra, ha Sir Alex Ferguson edző továbbra sem hajlandó nyilatkozni a BBC televíziónak. A hatvannyolc éves skót tréner 2004 óta nem beszél a BBC munkatársaival. (Manchester)

Újra börtönbe kell vonulnia Matti Nykänennek, a korábbi legendás finn síugrónak, aki decemberben késsel támadt azóta már elvált feleségére. A negyvenhét éves sportember ügyében kedden hozta meg az ítéletet a tamperei bíróság, amely egy év és négy hónap letöltendő büntetést szabott ki. Nykänen öt esztendeje is ült már rács mögött; akkor több mint egy évet töltött bent, mert hátba szúrta egyik ismerősét. Az alkoholfüggőségben szenvedő elítélt 1982 és 1990 között 19 érmet – köztük négy aranyat – nyert az ötkarikás játékokon és a világbajnokságokon. (Tampere)

Húszmillió euróért szerződött a Hoffenheimtől a Rubin Kazanyhoz a brazil válogatott Carlos Eduardo. A huszonhárom éves középpályás – az angol Owen Hargreaves (25 millió) és a szintén brazil Diego (24,5) után – a harmadik legdrágább távozó futballista a német Bundesliga történetében. (Kazany)

Nem állhat rajthoz Szocsiban, a 2014-es téli olimpián Jevgenyij Pljuscsenko, az ötkarikás arany- és ezüstérmes műkorcsolyázó, mert az orosz szövetség engedélye nélkül vett részt különböző pénzdíjas viadalokon. (Moszkva)

Már az első fordulóban kiesett a harmadikként kiemelt Schiavone a nemzetközi női tornán: az olasz teniszezőt az orosz Szafina győzte le 1:6, 6:3, 6:1-re. (New Haven)

Zárómérkőzés az angol labdarúgó Premier Liga második fordulójában: Manchester City–Liverpool 3-0 (gól: Tevez 2, Barry). (Manchester)

Nemzetközi női kézilabdatorna kezdődik holnap Kisvárdán. A program: Horvátország–Macedónia (16.45), Magyarország–Törökország (18.45).

Juhász Istvánt nevezték ki a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatójává.

Vecsésen rendezik az I. junior fogathajtó Világ Kupát, amelyre tizenegy ország mintegy száz fogata nevezett. Csütörtökön és pénteken a díjhajtás lesz műsoron (8 óra), a szombat (9) a maratonhajtásé, míg vasárnap (9) az akadályhajtásban vetélkednek a részvevők.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.