Hírek

Elmaradt az Európai Labdarúgó Szövetség hétfőre tervezett fellebbviteli tárgyalása az eltiltott Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic ügyében: az ülést a védett tanú betegsége miatt napolták el. Az UEFA fegyelmi bizottsága júniusban tiltotta el a Debrecen két futballistáját másfél, illetve két évre, miután a testület szerint nem tettek eleget jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.

Bronzérmet szerzett Töreky Balázs kalapácsvetésben az I. ifjúsági olimpián. Az aszteliteniszezők versenyében Lakatos Tamás negyedik lett. (Szingapúr)

A 94. percben szerzett góllal győzte le a Girondins Bordeaux a hazai pályán játszó Paris Saint-Germaint (2-1) a francia labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. Az élcsoport: 1. Toulouse 9 pont, 2. Caen 7, 3. Stade Rennes 5. (Párizs)

Győzelem női kosárlabda Európa-bajnoki selejtezőn: Magyarország–Finnország 61:56. A magyar válogatottnak ez a második sikere, öt vereség mellett. (Vantaa)

Lézerpisztolyokra cserélik az eddigi légpisztolyokat a 2012-es londoni olimpia öttusaversenyén, miután az új fegyver a teszteléseken jól vizsgázott. A váltással a lövészet költségei jelentősen csökkennek, ráadásul biztonságosabbá is válik a futással kombinált szám.

A totó 33. játékhetén telitalálatos szelvény nem volt, az egy darab 13-as nyereménye 2 264 760 forint. A 12-esek (51) 33 305, a 11-esek (610) 2785, a 10-esek (4490) 630 forintot érnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.