Hírek

Kővágó Zoltán az összetett első helyért és az azzal járó, 80 ezer dollár értékű, négykarátos gyémántért lép dobókörbe csütörtökön, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat utolsó előtti versenyén. A magyar diszkoszvető egy pont hátránnyal áll a második helyen a lengyel Piotr Malachowski mögött, s három pont előnnyel az észt Gerd Kanter előtt. (Zürich)

Kiesett a nemzetközi női teniszverseny első számú kiemeltje, a szerb Jankovics, aki a második fordulóban 7:6, 6:3-as vereséget szenvedett a cseh Benesovától. Előzőleg Szávay Ágnes győzelemmel mutatkozott be: az első körben 6:4, 4:6, 7:6-ra nyert az argentin Dulko ellen. (Montreal)

Európába érkezik az ősszel az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság négy csapata. A New York Knicks és a New Jersey Nets Milánóban lép fel október 3-án; másnap a címvédő Los Angeles Lakers és a Minnesota Timberwolves, 6-án a Knicks és a Timberwolves találkozik Londonban, illetve Párizsban; 7-én pedig a Lakers mérkőzik meg Barcelonában az Euroliga-győztes katalán klubcsapattal. (New York)

Második mérkőzésén is vereséget szenvedett a magyar női vízilabda-válogatott az Új-Zélandon zajló Világ Kupa-tornán. Az együttes ezúttal Kína csapatától kapott ki (11:8). (Christchurch)

Pénteken kezdődik a német labdarúgó Bundesliga őszi idénye. A nyitómérkőzésen a címvédő Bayern München a Wolfsburg együttesét fogadja. (München)

Kosárlabda Eb-selejtezőkön: Montenegró–Magyarország 75:73 (nők), Nagy-Britannia–Magyarország 66:64 (férfiak). Mindkét magyar csapat egy győzelemmel és négy vereséggel áll csoportjában. (Cetinje, Birmingham)

Keretet hirdetett Mátéfi Eszter, a női kézilabda-válogatott szakvezetője. A névsor: Herr, Pastrovics, Pálinger (kapusok), Bódi, Kovacsicz, Bulath, Sopronyi, Tomori, Görbicz, Szucsánszki, Temes, Tillinger, Szabó, Szamoránsky, Szekeres, Tóth, Vérten, Vincze. A szeptemberi Világ Kupára és a decemberi Európa-bajnokságra készülő csapat augusztus 26-a és 28-a között nemzetközi tornán lép pályára a horvát, a macedón és a török együttes társaságában. A találkozókat Kisvárdán, Fehérgyarmaton és Nyíregyházán rendezik.

Holnap kezdődik a negyedik forduló a labdarúgó NB I-ben; a Pápa–Haladás találkozót este héttől játsszák.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.