Hírek

Mesut Özil (képünkön) a Real Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását: a spanyol klub tizenötmillió eurót fizetett a huszonegy éves, török származású, tizenhétszeres német válogatott középpályásért a Bundesligában szereplő Werder Bremennek. (Madrid)

Tizennyolc válogatott-találkozóról tiltotta el a Francia Labdarúgó Szövetség Nicolas Anel kát a nyári világbajnokságon kirobbant botrány miatt. (Párizs)

Megműtötték Alessandro Nestát, a Milan futballcsapatának játékosát, akinek a Juventus elleni felkészülési mecscsen eltört a keze. A sérülés ellenére a 34 éves védő ott lehet az augusztus 29-i évadnyitón. (Milánó)

Elhagyta a kórházat Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki több mint egy hetet töltött a dublini egészségügyi intézményben ételmérgezés miatt. (Dublin)

Megváltoztatná határátlépésiszabályait Oroszország, amennyiben elnyerné a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát, azaz vízummentességet kapnának mind a részvevők, mind a vendégek. (Moszkva)

Négyszázhatvanezer bérletet adtak el a futball Bundesliga pénteken rajtoló évadjára az élvonalbeli klubok. (Berlin)

Kinevezték a kameruni labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát: a spanyol Javier Clemente két évre szóló szerződést köt a helyi szövetséggel. (Yaoundé)

Új kapus a Liverpool futballcsapatánál: az ausztrál Brad Jones 2,3 millió font ellenében igazolt az élvonalbeli egylethez a másodosztályú Middlesbrough együttesétől. (Liverpool) Újabb egy évig a labdarúgó Európa Liga-győztes Atletico Madrid együttesénél játszik kölcsönben Tiago, a Juventus portugál válogatott játékosa. (Madrid)

Győzelemmel mutatkozott be a korábbi világelső Dinara Szafina a kétmillió dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztornán: az orosz játékos a német Andrea Petkovicot múlta felül két játszmában, 6:3, 6:3-ra. (Montreal)

Visszavonul Tia Hellebaut, a női magasugrás 32 esztendős belga olimpiai bajnoka. (Brüsszel)

Bejutott az elődöntőbe Babos Tímea teniszező az első ifjúsági olimpián, miután 6:1, 6:3-ra felülmúlta az orosz Jilija Putyincevát. Negyeddöntős a fiúknál Zsiga Máté, aki a kínai Ou-Jang Po-vent verte 6:4, 6:2-re. (Szingapúr)

Vereség a női vízilabda Világ Kupa nyitófordulójában: Kanada–Magyarország 14:10. (Christchurch)

Újpesten, a Szusza Ferenc stadionban játssza a magyar labdarúgó-válogatott a Moldova elleni Európa-bajnoki selejtezőt szeptember 7-én. Szeptember 1-jén, 19 órától játsszák újra a múlt pénteken félbeszakadt ZTE–Pápa futball NB I-es találkozót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.