Hírek

Paul Anderson kapus után a hátvéd Wes Brown is jelezte Fabio Capellónak, a magyarok elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, hogy nem kíván többé a nemzeti csapatban szerepelni. Az olasz szakvezető az egyaránt 30 esztendős Andersont és Brownt sem hívta meg a nyári, dél-afrikai világbajnokságon részt vett együttesbe, amely csalódást keltően már a nyolcaddöntőben búcsúzott. (London)

Menesztette edzőjét a Győr labdarúgócsapatának soros Európa Liga-ellenfele, a horvát Dinamo Zagreb együttese. Velimir Zajecnek azért kellett távoznia, mert a hazájában bajnok együttes az első három fordulóban csupán 4 pontot szerzett. A zágrábiak közölték, hogy egyelőre nincs kiszemeltjük a távozó tréner helyére. (Zágráb)

Nem engedi el Franck Riberyt a Francia Labdarúgó Szövetség fegyelmi tárgyalására a Bayern München. Karl-Heinz Rummenigge klubelnök közölte, hogy a csapat felkészülése előrébb való, mint a franciák dél-afrikai vb-kudarcának okait tisztázni kívánó párizsi meghallgatás. (München)

Még csak három fordulót rendeztek a román labdarúgóbajnokságban, de máris távozik a Steaua Bucuresti csapatának kispadjáról Victor Piturca. A váratlan szakítás oka az 54 éves szakvezető és a klub tulajdonosa, Gigi Becali között kiéleződött ellentét volt. A bajnoki csúcstartó Steaua hét ponttal az ötödik helyen áll a táblázaton. (Bukarest)

Azonnali hatállyal lemondott az Aston Villa labdarúgócsapatának edzői posztjáról Martin O’Neill. Az északír tréner négy idényen át irányította a birminghami alakulatot. A szakítás hátterében az áll, hogy a szakvezető és a tulajdonos, Randy Lerner nem jutott egyezségre a játékosátigazolásokat illetően. (London)

Döntő az 1,2 millió dollár összdíjazású férfi tenisztornán: Nalbandian (argentin)–Bagdatisz (ciprusi) 6:2, 7:6. (Washington)

Három szettben, 6:4, 6:7, 6:3-ra legyőzte az orosz Szvetlana Kuznyecova a lengyel Agnieszka Radwanskát a 700 ezer dollár össz díjazású női tenisztorna döntőjében. (San Diego)

Kikerült a legjobb tízből a férfi teniszezők világranglistáján Andy Roddick, minek nyomán a rangsor 1973-as indulása óta most először fordul elő, hogy egyetlen amerikai játékos sincs a közvetlen élcsoportban: 1. Rafael Nadal (spanyol), 2. Novak Djokovics (szerb), 3. Roger Federer (svájci), 4. Andy Murray (brit), 5. Robin Söderling (svéd), 6. Nyikolaj Davigyenko (orosz), 7. Tomas Berdych (cseh), 8. Juan Martin del Potro (argentin), 9. Fernando Verdasco (spanyol), 10. Jo-Wilfried Tsonga (francia). (New York)

Változatlan az élmezőny a női teniszezők legfrissebb világranglistáján: 1. Serena Williams (amerikai), 2. Jelena Jankovics (szerb), 3. Caroline Wozniacki (dán), 4. Venus Williams (amerikai), 5. Samantha Stosur (ausztrál), 6. Jelena Gyementyjeva (orosz), 7. Kim Clijsters (belga), 8. Francesca Schiavone (olasz), 9. Agnieszka Radwanska (lengyel), 10. Vera Zvonarjova (orosz). Szávay Ágnes legjobb magyarként továbbra is a 37. (Párizs)

Tizenharmadikként végzett Csonka Zsófia a női sportpisztolyosok 30+30 lövéses versenyében a sportlövők olimpiai kvalifikációs világbajnokságán. (München)

A totó 31. játékhetén sem telitalálatos, sem 13-as szelvény nem volt. A 12-esekre (3 darab) 504 985, a 11-esekre (13) 116 535, míg a 10-esekre (138) 18 295 forintot fizetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.