Vette az akadályokat

A legjobb idővel jutott a 110 méteres gátfutás elődöntőjébe Kiss Dániel a barcelonai Európa-bajnokságon. A magyar versenyző 13,44 mp-el ért célba az előfutamban.

Az atléta úgy véli, hogy egy tized még „benne is maradt” a futamban. A 21 éves Baji Balázs is ebben a számban indult, ám 14,01 mpes eredménye kevés volt a továbblépéshez.

Az európai sajtó továbbra is Christophe Lemaitre-t, a szerda esti 100 méteres verseny győztesét ünnepli. A francia versenyző 28 év óta az első fehér bőrű sportoló, aki diadalmaskodni tudott a sprintviadalon. A 20 éves atléta közepes idővel, 10,11 mp-cel szerezte meg az aranyérmet; mivel a riválisok rendkívül gyönge napot fogtak ki, így ez az idő is elég volt az első helyhez. „Nem tudtam, hogy én nyertem, erről csak akkor bizonyosodtam meg, amikor a célban oldalra pillantva se balról, se jobbról nem láttam senkit magam mellett – nyilatkozta a vágtázó, aki érzékeltette, hogy önbizalom dolgában sem áll rosszul: – Teljesítettem azt, amiért Barcelonába jöttem: enyém lett az aranyérem!”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.