Hírek

Luxemburgi győzelem a Tour de France országúti kerékpáros körverseny nyolcadik, idei első hegyi szakaszán: Andy Schleck nyerte a Station des Rousses és Morzine-Avoriaz közötti 189 kilométeres etapot. Lance Armstrong, a viadal hétszeres győztese majdnem tizenkét perc hátránnyal ért célba. Az összetettben az ausztrál Cadel Evans vette át a vezetést, a szombati megméretést az élen záró francia Sylvain Chavaneltől. (Morzine-Avoriaz)

Sebastien Loeb nyerte a Bolgár-ralit, az idei világbajnokság hetedik versenyét; a Turán Frigyes, Zsiros Gábor magyar kettős a nyolcadik helyen zárt. (Szófia)

Bejelentette visszavonulását a harminckilenc éves amerikai Allen Johnson, a férfi 110 méteres gátfutás korábbi olimpiai és világbajnoka. (Gateshead)

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapata le akarja igazolni Sami Khedirát, a világbajnoki bronzérmes német válogatott középpályását. A Stuttgart 15 millió eurót kér a futballistáért. (Madrid)

Oroszországba, a Rubin Kazany labdarúgócsapatához szerződött Obafemi Martins, a Wolfsburg nigériai válogatott támadója. (Moszkva)

Három hónapra eltiltotta klubvezetői teendőinek ellátásától az olasz profi futballliga Massimo Morattit, miután a Bajnokok Ligája-győztes Internazionale elnöke tiltott időszakban tárgyalt átigazolási ügyekről Enrico Preziosival, a Genoa első emberével. (Róma)

Átvette a vezetést a férfi 200 méteres mellúszás idei európai rangsorában Gyurta Dániel, miután az egri országos bajnokságon 2:10.47 perces idővel nyerte a számot.

Ezüstérmet szerzett Kővágó Zoltán diszkoszvetésben az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat hetedik állomásán. (Gateshead)

Második lett kalapácsvetésben Pars Krisztián a nemzetközi atlétikai viadalon. (Barcelona)

Első helyen végzett Galambos Péter könnyűsúlyú egypárban az evezős Világ Kupasorozat idei utolsó versenyén. (Luzern)

Győzelem a férfi kosárlabdaválogatottak felkészülési találkozóján: Magyarország–Irán 64:63. (Bormio)

Román lapértestülés szerint az olasz Milan labdarúgócsapatához szerződik Filkor Attila, korábbi válogatott magyar játékos.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.