Hírek

Hazai siker a hazai labdarúgó Szuper Kupáért rendezett mérkőzésen: Debrecen–Videoton 1-0. Gól: Szakály (66.).

Meglepetés az úszók Egerben zajló országos bajnokságán: 400 m férfi vegyesen vereséget szenvedett az olimpiai ezüstérmes, világbajnok Cseh László. A klasszist Kis Gergő győzte le, noha öt méterrel a cél előtt még Cseh vezetett.

Második szakaszgyőzelmét aratta Alessandro Petacchi a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen: az olasz sportoló nyerte a negyedik etapot. Az összetettben továbbra is a svájci Fabian Cancellara vezet. (Reims)

Százötvenmillió eurós hitelt szándékozik felvenni a Barcelona labdarúgócsapata, miután az elmúlt időszakban több játékos is késve kapta csak meg a bérét. (Barcelona)

Bejelentette visszavonulását Francesco Toldo, az Internazionale labdarúgócsapatának 38 éves kapusa. Noha az elmúlt szezonban tagja volt a bajnokságot, az olasz kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerő együttesnek, Julio Cesar mögött csak második számú kapusként számítottak rá. (Milánó)

Újra kikapott az első fordulóban győztes Rapport Richárd a sakkozók Szegeden zajló országos bajnokságán: a tizennégy éves versenyző –aki márciusban Magyarország történetének legfiatalabb nemzetközi nagymestere lett – Erdős Viktorral szemben maradt alul a harmadik körben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.