Hírek

Jövő márciusban a walesi Newportban ül össze a labdarúgás szabályalkotó testülete, amely dönthet a labdarúgó-világbajnokság bírói tévedései miatt egyre hangosabban követelt módosításokról. A grémiumnak nyolc tagja van, ennek felét – amely az íratlan szabályok szerint mindig egységesen szavaz – 1913 óta a FIFA delegálja, a másik négy pedig Angliát, Skóciát, Észak-Írországot és Walest képviseli. A szabályok megváltoztatásához a voksok 75 százaléka szükséges.

Lemondott posztjáról Jean-Pierre Escalettes, a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke: közleményében kötelességének nevezte, hogy a várakozás alatti világbajnoki szereplés után leköszönjön. A franciák egy ponttal búcsúztak a tornától.

Július 13-án játssza idei első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében a Debrecen. A kvalifikációs sorozat második körében a DVSC Tallinnban lép pályára az észt Levadia vendégeként. Nem kíván lemondani posztjáról Radomir Antics, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, pedig csapata a csoportkör után kiesett a világbajnokságon. A tréner azt nyilatkozta, hogy jövőjét továbbra is a nemzeti együttesnél képzeli el, és már a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőire készül.

A totó 25. játékhetén 1-1 darab 13 plusz 1, illetve 13 találatos szelvény volt, a nyeremény 11 264 620, illetve 3 218 465 forint. A 12-esek (64) 24 165, a 11-esek (704) 2195, a 10-esek (4898) 525 forintot érnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.