Déli krónika

A VB UTÁN visszavonul a válogatottól Gennaro Gattuso, az olaszok középpályása. „Az én koromban az ember akkor cselekszik helyesen, ha helyet ad a fiataloknak, akiknek több üzemanyag van a tankjában” – nyilatkozta a harminckét éves világbajnok.

MINDHÁROM csoportmérkőzésén háromszáz dél-afrikai gyereket lát vendégül a német válogatott. „Azon gondolkodtunk, mit tehetnénk a helyi lakosságért, s főként azokért, akik feltehetőleg nem juthatnának be a meccsekre” – mondta a mintaszerű akcióról a csapatkapitány Philipp Lahm. A keret tagjai hat számjegyű öszszeget gyűjtöttek erre a célra, és a megajándékozottak autóbuszos szállításáról is gondoskodnak.

RAFAEL CORREA DELGADO, Ecuador elnöke levélben gratulált az argentin válogatottnak, amely szombaton 1-0-ra nyert Nigéria ellen. „Csodálatos a hír. Nagyon-nagyon szeretjük afrikai testvéreinket, ám szívünk a latin-amerikai együttesekért dobog. Köszöntünk, Argentína, mert a legjobb afrikai csapatok egyikét sikerült legyőznöd” – írta mámorosan az államfő.

Ez lesz ma

E csoport: Dánia–Hollandia, Johannesburg, Soccer City, 13.30. Jv.: Lannoy (francia).

Japán–Kamerun, Bloemfontein, 16. Jv.: Benquerenca (portugál).

F csoport: Olaszország–Paraguay, Fokváros, 20.30. Jv.: Archundia (mexikói).

Ciao, ciao, Gennaro!
Ciao, ciao, Gennaro!
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.