Hírek

Továbbra is egy ponttal vezet a Barcelona a Real Madrid előtt a spanyol futballbajnokságban. A 35. fordulóban: Villarreal–Barcelona 1-4, Real Madrid–Osasuna 3-2 (a vendégeknél Vadócz gólt szerzett). (Madrid)

Története első bajnoki aranyérmét ünnepeli a Twente, miután a holland labdarúgó-bajnokságban 2-0-ra győzött a Breda otthonában. (Hága)

Tizenöt rendőr és tucatnyi szurkoló megsérült a Dinamo Zagreb–Hajduk Split horvát futballbajnoki mérkőzés (0-0) után kitört összecsapásban. A Dinamo sorozatban ötödször végzett a bajnokság élén. (Zágráb)

Megőrizte veretlenségét az amerikai Floyd Mayweather Jr.: 40. mérkőzésén egyhangú pontozással verte honfitársát, a WBA váltósúlyú bajnoki övével büszkélkedő Shane Mosley-t. A bokszmeccset nem vb-címért vívták; Mayweather huszonkétmillió dollárral gazdagodott. (Las Vegas)

Visszatérése óta első tornagyőzelmét aratta Justine Henin: a korábbi világranglista-vezető belga teniszező a női verseny döntőjében 6:4, 2:6, 6:1-re verte az ausztrál Samantha Stosurt. – Spanyolok fináléja a férfitornán: Rafael Nadal (a viadal 3. kiemeltje)–David Ferrer (13.) 7:5, 6:2. Nadal megvédte címét. (Stuttgart, Róma)

Talmácsi Gábor kilencedik lett a Moto2-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, a Spanyol Nagydíjon; a viadalt a hazai közönség előtt szereplő Toni Elias nyerte. A MotoGP-sek küzdelmében a szintén spanyol Jorge Lorenzo végzett az élen. (Jerez)

Döntetlennel ért véget a címvédő indiai Viswanathan Anand és a bolgár Veszelin Topalov hatodik mérkőzése a tizenkét játszmás sakkvilágbajnoki döntőn. Anand 3,5:2,5-re vezet. (Szófia)

Érdekesebb eredmények a labdarúgó NB II-ben, Nyugati csoport: Gyirmót–Ajka 4-0, Siófok–Hévíz 3-1. Az élen: 1.

Siófok 50 pont/22 mérkőzés, 2. Gyirmót 49/22, 3. Pécs 39/22. Keleti csoport: BKV–Vác 1-2.

Az élen: 1. Szolnok 45/22, 2.

Vác 45/23, 3. Debrecen 43/22.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.