Hírek

Bejutott a labdarúgó Olasz Kupa döntőjébe az AS Roma; a fővárosi együttes 1-0-ra kikapott az Udinese otthonában, de 2-1-es összesítéssel továbblépett. (Udine)

Idegenben 7:4-re győzött a Pittsburgh az Ottawa Senators ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásában, így a Penguins 3:1-re vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó főcsoport-negyeddöntős párharcban. (Ottawa)

Kandidál a 2015-ös úszó-világbajnokság rendezésére a 2016-os olimpiai játékoknak otthont adó Rio de Janeiro. (Rio de Janeiro)

Bejelentették a Német Labdarúgó Szövetség illetékesei, hogy a kupa döntőjét 2015-ig Berlinben rendezik. (Berlin)

Elhalasztotta a Nemzetközi Sakk Szövetség a címvédő indiai Viswanathan Anand és a bolgár Veszelin Topalov közötti világbajnoki páros mérkőzés nyitányát, így péntek helyett szombaton játsszák az első partit. (Szófia)

Dwight Howardot választották meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság idei évadának legjobb védekező játékosává. (New York)

Visszatér a Ferencváros női kézilabdacsapatába Szamoránsky Piroska; a válogatott beállós az előző évadban Montenegróban játszott.

Bronzérmet szerzett a Szeged a női kosárlabda-bajnokságban, miután idegenben 80:62-re felülmúlta a Győrt, így 2:0-ra megnyerte a párharcot.

Finalista a Győr a női kézilabda-bajnokságban: a kisalföldi együttes 30:22-re legyőzte a békéscsabai garnitúrát idegenben, így 2:0-ra megnyerte a párharcot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.