Hírek

Tíz szurkolót előállítottak, ugyanennyien megsérültek abban az összecsapásban, amely a vasárnap esti Lazio–Roma olasz futballbajnoki után tört ki az Olimpiai Stadion környékén. A drukkerek megtámadták a rendőröket, autókat gyújtottak fel. A derbit a Roma nyerte 2-1-re. (Róma)

Térdműtéten esett át, így ebben a szezonban már nem játszhat Fernando Torres, a Liverpool spanyol válogatott csatára, ugyanakkor nincs kizárva, hogy részt vehet a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságon. (Liverpool)

Egy helyet javítva Szávay Ágnes a 33. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Czink Melinda négy helyet rontott, és jelenleg az 51. Az élen továbbra is Serena Williams áll. A férfiaknál a monte-carlói tornát sorozatban hatodszor megnyerő Rafael Nadal változatlanul a harmadik, vezet Roger Federer.

Elhalasztották a hét végén esedékes gyorsasági motoros Japán Nagydíjat; az izlandi vulkánkitörés miatt október 3-án rendezik meg. A világbajnokság következő versenyét május 2-án, a spanyolországi Jerezben bonyolítják le.

Kenyai és etióp győzelem a 114. Boston-maratonon: a férfiaknál a 21 éves kenyai Robert Cheruiyot pályarekorddal, 2:05:52 órás idővel nyerte a 114. alkalommal megrendezett viadalt. A nőknél Teyba Erkesso volt a leggyorsabb. (Boston)

A totó 15. játékhetén telitalálos, illetve 13-as szelvény nem volt. A 12-esek (6 darab) 464 730, a 11-esek (87) 32 050, a 10-esek (839) 5540 forintot érnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.