HÍREK

Nem vesz részt a hétvégi magyarországi nemzetközi férfikézilabdatornán a lengyel válogatott a repülőszerencsétlenségben elhunyt Lech Kaczynski államfő tragédiája nyomán elrendelt nemzeti gyász miatt. A hazai együttes így csupán két mérkőzést vív: szombaton Szlovákia együttese ellen lép pályára Tiszaújvárosban, vasárnap pedig Görögország alakulatával találkozik Miskolcon. A torna nyitómérkőzését, a szlovák–görög meccset pénteken rendezik Ózdon. Ugyanakkor kiderült az is, hogy nem változik a szombaton rajtoló szlovéniai B csoportos jégkorong-világbajnokság programja, így vasárnap délután fél öttől Ljubljanában megrendezik a magyar–lengyel mérkőzést.

Eldőlt, hogy Szuper Levente, a német bajnoki döntős Hannover kapusa nem utazik a szombaton rajtoló B csoportos jégkorong-világbajnokságra, mert a magyar válogatott tagját klubja nem engedi el az eseményre. (Hannover)

Mélyvénás trombózisa van Krivokapics Miloradnak, a Szeged és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövőjének, aki jelenleg is a városi kórházban fekszik. Klubja tájékoztatása szerint a játékos véralvadásgátló szereket kap, s ebben a szezonban már szinte biztosan nem léphet pályára.

Újabb válogatott játékossal erősített a Ferencváros női kézilabdacsapata: Tomori Zsuzsanna után az együttes korábbi tagja, Kovacsicz Mónika is aláírt a zöld-fehérekhez. A jobbszélső a dán Viborg társulatától tért vissza a Népligetbe.

Visszavágó a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében: ZTE–Újpest 0-0. A zalaegerszegiek 1-0-ás összesítéssel jutottak a fináléba, ahol a Debrecen lesz az ellenfelük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.