Hírek

Mellrákot állapítottak meg Martina Navratilovánál, a tenisz valaha volt legnagyobb csillagainak egyikénél. „Igazi csapásként ért a diagnózis” – mondta az ötvenhárom éves (csehszlováknak született) amerikai legenda, aki annak idején 59 Grand Slam-tornát nyert. Orvosai szerint jó esélye van arra, hogy szervezete leküzdi a betegséget. Navratilova májusban kezdi meg a hathetes kemoterápiát. (New York)

Lökésben Európa-csúcsot (133 kg) ért el a szakításban (105), s így az összetettben is első fehérorosz Nasztaszja Novikova a súlyemelő Eb 58 kilós női mezőnyében. (Minszk)

Harmincöt személy – versenyző, edző, csapatvezető, orvos –ellen indított vizsgálatot kerékpáros-doppingügyben a mantovai ügyészség. Az érintettek között van Damiano Cunego, a Giro d’Italia 2004-es győztese, valamint a 2008-as világbajnok Alessandro Ballan. (Mantova)

Ezüstérmet nyert Várhelyi Anna a junior kardozók versenyében a korosztályos vívóvilágbajnokságon. (Baku)

Fizetésmegvonással fenyegette meg a Juventus futballistáit Jean-Claude Blanc klubelnök. Az egyesület elöljárója úgy nyilatkozott: a játékosok addig nem kapnak pénzt, amíg nem nyernek mérkőzést. A Juve csupán a hetedik helyen áll az olasz bajnokságban. (Torino)

Barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésen: Japán–Szerbia 0-3. Gól: Mrda (2), Tomics. (Oszaka)

Bejelentették a Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetői, hogy a nyártól a klubnál folytatja pályafutását Császár Gábor, a magyar válogatott irányítója, aki jelenleg a francia Chambery csapatában játszik.

Lemondott Tornyi Barnabás, a Diósgyőr labdarúgócsapatának edzője. Helyette Tóth László sportigazgató irányítja az együttest.

Szoros mérkőzés a női kosárlabda NB I elődöntőjében (első mérkőzés): Pécs–Szeged 64:60.

Elődöntő a női kézilabda NB I-ben (első mérkőzés): Győr–Békéscsaba 32:24.

Rasszista megnyilvánulások miatt mindkét klubot 300 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta az MLSZ fegyelmi bizottsága a múlt szerdai Újpest–FTC Liga Kupa-találkozón történtekért.

Az Újpestet a Honvéd elleni, március 27-én rendezett bajnoki mérkőzésen tapasztalt szurkolói rendzavarások miatt is elmarasztalták; a bírság ugyancsak 300 000 forint.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.