Hírek

Kézi sorsolás

A tegnapi bécsi sorsoláson eldőlt: a Veszprém együttese a Barcelona csapatával találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében. A magyar garnitúra az alapszakaszban megnyerte csoportját, így az első meccset játssza idegenben, a másodikat hazai pályán. A spanyolországi összecsapást április 21. és 25. között, a visszavágót április 28. és május 2. között rendezik. A negyeddöntő párosítása: Barcelona (spanyol)–Veszprém, Hamburg (német)–Ciudad Real (spanyol), Csehovszki Medvegyi (orosz)–Montpellier (francia), Rhein-Neckar Löwen (német)–Kiel (német).

Döntött a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága: a világítórendszer meghibásodása miatt elmaradt Nyíregyháza–Debrecen NB I-es találkozót április 20-án játsszák.

Eredmények a labdarúgó Liga Kupában: Haladás–Újpest 2-2, FTC–Paks 1-2.

Székesfehérváron rendezik a jövő hét végén a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjét.

Elmaradt fizetéseik miatt sztrájkkal fenyegetőznek a spanyol labdarúgók: amennyiben a sportági szövetség és a futballisták közötti egyeztetések nem vezetnek eredményre, akkor a játékosok a jövő heti harmincharmadik fordulóban nem lépnek pályára. (Madrid) Minden bizonnyal eltiltják Paolo Guerrerót, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg perui csatárát, miután egy vizespalackot vágott az őt inzultáló szurkoló fejéhez a Hannover elleni vasárnapi találkozó után. (Berlin)

Török aranyak a súlyemelő Eb-n: Aylin Dasdelen nyerte a nők 53 kg-os, Erol Bilgin a férfiak 62 kg-os versenyét. (Minszk)

Válogatón kell részt vennie Jelena Iszinbajevának, a női rúdugrás világcsúcstartójának, mert az Orosz Atlétikai Szövetség nem nevezi automatikusan a nyári Európa-bajnokságra az utóbbi időben mutatott gyengébb formája miatt. (Moszkva)

Vereséget szenvedett a Boston az észak-amerikai profi jégkorongligában; a Bruinsot a Washington Capitals múlta felül 3:2-re. (Washington)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.