Hírek

Kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a nyolcaddöntő visszavágóján 27:26-ra nyert a román Constanta ellen. A negyeddöntő sorsolását ma tartják Bécsben, a lehetséges ellenfelek: Csehovszki Medvegyi, Barcelona, Hamburg, Rhein-Neckar Löwen.

Negyedikként a Győr került a női kosárlabda NB I legjobb négy csapata közé, miután az utolsó negyeddöntős párharcban másodszor is legyőzte a Zalaegerszeget (80:60). Már korábban elődöntős lett a címvédő Sopron, továbbá a Szeged és a Pécs.

Kijutott a decemberi Európabajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, miután a selejtező 4. fordulójában, Békéscsabán 26:24-re nyert a svédek ellen.

A Honvéd nyerte a Székesfehérváron rendezett nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát, miután a fináléban 2-0-ra legyőzte a görög Panathinaikoszt; a harmadik helyen a Real Madrid végzett.

Magabiztosan, 100:81-re verte a San Antonio Spurs a címvédő Los Angeles Lakerst az északamerikai profi kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. (Washington)

Iliász Nikolász arany-, Szilágyi Áron bronzérmet szerzett a junior kardozók versenyében az azerbajdzsáni korosztályos vívó-világbajnokságon. (Baku) Vizespalackot vágott az őt szidalmazó szurkoló fejéhez Paolo Guerrero, a német labdarúgó-bajnokságban hatodik Hamburg perui csatára a Hannover elleni vasárnapi mérkőzés után. Bernd Hoffmann klubelnök kijelentette, hogy a HSV történetében példátlan mértékű pénzbírság vár a játékosra. (Hamburg)

A 13. játékhéten 13 plusz egy találatos szelvény 3 volt, nyereményük egyenként 13 474 560 forint. A 13-asok (16) 810 830, a 12-esek (504) 8840, a 11-esek (4839) 920, a 10-esek (27 141) 275 forintot érnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.