Hírek

Súlyos sérülése miatt alighanem ki kell hagynia a júniusban kezdődő labdarúgó-világbajnokságot az angol válogatott David Beckhamnek: a Milan középpályásának a Chievo elleni bajnokin valószínűleg elszakadt az Achilles-ina. Az erre a sérülésre szakosodott orvos véleménye szerint a gyógyulási idő minimum három-négy hónap, a korábbi erőállapot visszanyeréséhez további négy-öt hét szükséges. (Milánó)

Egyaránt három góllal nyert a listavezető Real Madrid, illetve a rosszabb gólkülönbséggel második Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában: előbbi idegenben 4-1-re győzött a Valladolid, utóbbi hazai pályán 3-0-ra a Valencia ellen. Higuain és Messi mesterhármast ért el. (Madrid)

Dárdai Pál egyszerre ünnepelt és szomorkodott: a hétvégi fordulóban 281. Bundesliga-mérkőzését játszotta a Herthában, és ezzel klubcsúcstartó lett, ugyanakkor csapata Berlinben kapott ki a Nürnbergtől 2-1-re, és ezzel már az osztályozós helytől is nyolcpontnyira van. A lefújást követően mintegy száz hazai „drukker” özönlött a pályára, és botokkal kergette meg a vendégjátékosokat. A botrány miatt súlyos büntetés vár a Herthára. A bajnokaspiránsok közül egyaránt győzött az első Bayern München, a második Schalke és a harmadik Leverkusen is, vagyis a táblázat élén nincs változás. (Berlin)

Tízpontos vereséget szenvedett (126:116) a magyar férfi kosárlabda-válogatott a légiósok csapatától a vasárnapi, budapesti All Star-gálán.

Rangadót veszített az Eindhoven (Ajax–PSV 4-1), és ezzel ötpontos hátrányba került a vezető Twente mögött a holland bajnokság hétvégi fordulóját követően. (Amszterdam) Újabb kínos vereséget szenvedett a Honvéd vízilabdacsapata (2:5 az FTC ellen), és ezzel minimálisra csökkent annak az esélye, hogy bejusson a bajnokság rájátszásának legjobb négy együttese közé.

Dél-koreai győzelem a budapesti női tőr Világ Kupa-versenyen: Jeon Hi Szuk nyert, a legjobb magyar, Varga Gabriella ötödik lett.

Egyhangú pontozással őrizte meg WBO-világbajnoki címét Manny Pacquiao a ghánai Joshua Clottey ellenében. (Dallas)

A 10. játékhéten telitalálatos szelvény nem volt, az egyetlen 13-as nyereménye 8 136 075 forint. A 12-esek (22) 147 595, a 11-esek (292) 11 120, a 10-esek (2384) 2270 forintot érnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.